Ödesvalet

Nu gäller det; kommer USA att välja bort Trump eller väljer de att behålla denne farlige clown? Jag kan inte smälta att man accepterat en ledare som beter sig som honom, som uttrycker sig så långt från statsmanna-aktigt som möjligt, med en människosyn som är rent förfärlig. Jag skulle skämmas ögonen ur mig om jag skulle accepterat denne narcissistiska man som min representant. Det är lika illa som när  Åkesson utger sig för att vara en representant för det svenska folket. Min representant blir han aldrig.

Det är så spännande att läsa kommentarerna på mina amerikanska släktingars facebook. Helt tydligt så har många människor inte lyssnat till lögnerna som deras president uttalat. Nåja, det är inget jag kan göra åt saken. Jag hoppas bara att sunda förnuftet vinner.

Vi klarade oss väldigt bra undan stormen igår. Jag vet hur besvärligt det varit i Umeå-trakten och visst, vi hade regn men blåsten kom från syd och då påverkas vi överhuvudtaget inte (nästan). I morse låg sjön blank som en spegel så jag passade på att vara ute och rensa lite bland gran-och tallriset vi har efter de fällda träden. Jag samlar det längst ner mot sjön så kan vi dra ut det på isen i vinter och elda upp allt ris. Det som ligger uppe vid vägen – ja, vi hoppas att någon vänlig själ med traktor ska råka komma förbi och plocka med sig allt. Hoppas kan man ju alltid. Må så gott och fortsätt att sköta om er så vi får slut på denna eländiga pandemi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.