Så snabbt en dag går…

I morse strålade solen så Livskamraten och jag enades om att gå en långpromenad och suga i oss lite D-vitamin. Vi tog det lite lugnt och pysslade med lite av varje. Innan vi visste ordet av så hade solen gått ned, va?! Vi hann inte ut medan den var uppe men vi gick en bit ändå. Det var härligt ute, lite friskt och lite vitt på marken. Livskamraten gick in när vi kom hem men jag passade på att gå ytterligare en promenad med en granne som var ute med hunden. Man måste passa på när man träffar en människa i dessa tider.

Nu har jag varit ner i källaren och tagit med en del tomtar upp så nu ska det pyntas färdigt i morgon. Just nu broderar jag bara och broderiet har liksom fått ett eget liv. Tanken var att det skulle vara liksidigt vänster och höger, men efter att jämfört sidorna så ser jag att det blev inte symmetriskt. Så nu låter jag det vänstersidiga motivet slingra sig vidare så det blir ingen symmetri alls. Jag undrar hur det blir i slutänden. Spännande, jag vet inte alls…

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Haha.. Känner igen det där med att inte hinna ut och få lite Decembersol! 😀
    Man får veta väldigt snabb i vändningarna..

    Häromdagen gick jag ca kl 13 över cykelbron över på Teg och solen låg alldeles lågt i ögonhöjd. Både oväntat och underbart. Flera människor stannade på bron och bara stod som dyrkade i solen.. Så häftigt att se..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.