Strålande dag

Vilken fin dag det blev idag! Det var soligt och vackert på morgonen så vi gick ut och samlade ihop lite fler av de mindre klabbarna i slänten mot sjön. Livskamraten gjorde upp eld i vår fina stora tunna och sedan eldade jag. Det är en sådan lättnad för varje rishög man blir av med. Vi hade ju bestämt att vi skulle dra ut allt på isen senare i vinter och göra en stor brasa men det känns bra att göra sig av med lite i taget.

Sedan skulle vi iväg med ett viktigt brev så vi gick till de närmaste grannarna. De var iväg idag och lämnade corona-test så de stod inne i sitt inglasade uterum och vi stod utanför och så småpratade vi lite om vad de behövde från affären. De behövde bland annat frimärken så Livskamraten gick in på ICA och jag gick till spelboden. Där var det kö ända ut längs trottoaren minsann. Minst 2 meter mellan varje  person. Kallt blev det innan jag fick komma innanför dörrarna. Så mycket märkligt detta virus drar med sig.

Vi unnade oss lite thai-mat att ta med hem så nu är vi mätta och belåtna. Jag känner mig nöjd med dagen. Det är skönt att göra något praktiskt och få vara ute samtidigt. Nu är det bara att ta fram broderiet och slappa i soffan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.