Vilken dag!

Tänk vilka fantastiska idrottstjejer det finns i vårt land. Har tittat på skidskytte och man måste verkligen glädjas med både stafettlaget och guldvinnaren i jaktstart herrar. Så roligt och så mycket jag hinner brodera medan de tar ut sig allt de kan. Det är något som jag beundrar dem för, att kunna ta ut sig så till den milda grad att man nästan säckar ihop. Det skulle jag aldrig kunna. Börjar det ta emot så slutar jag eller drar ned på takten, så´n är jag.

Dimman har legat över tät över sjön idag. Grannparet har fått bekräftat att de har Covid-19 och håller på att kartlägga tänkbara smittkällor. Jag finns med som tänkbar källa, men kan inte tro att jag bär på viruset. Man blir i alla fall mindre och mindre intresserad av att umgås med någon. Hur ska det bli till jul?

Skjut bort den tanken. Funderar istället på nästa broderiprojekt. Vill gärna göra något till en nybliven lägenhetsägare, har börjat titta på olika typer av broderade hjärtan, olika sätt att brodera bokstäver. Lutar åt att det blir något med texten Hemma eller Mitt hem och antingen några slingor eller hjärtan. Jag sitter med Pinterest och letar idéer. Fast egentligen är jag mest sugen på att göra något slags ”ful-broderi”, alltså ett häftigt ordspråk, eller mening, fast lite grovt uttryck. Men det passar sig väl inte för en dam som närmar sig 68 år, kan man tänka…..

Nästa vecka blir det julklappsinköp. Tänker börja på måndag morgon, då är det minst människor i farten. Fortsätt att sköta om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.