Visst måste man älska folk!

Vad många kreativa människor det finns! Jag ser i VK hur folk tar tillvara snön och bygger uterum, sover utomhus, äter utomhus. Helt underbart tycker jag. För några år sedan gjorde vi en snökoja uppe på taket där vi satt och drack kaffe, jättemysigt. Även detta att man umgås utomhus, så enkelt, så trevligt. Jag hörde idag om ett par som tar med sig 3 elektriska filtar till den gamle fadern och sitter utomhus med honom en timme varje dag och dricker kaffe. Det är en riktig krutgubbe så han gillar det. Mysigt!

Livskamraten har lite besvärligt i ryggen nu så han är väldigt stillsam, men jag har börjat gå längre promenader för att försöka få bort lite av ”isoleringskilona”. Om det fina vädret fortsätter så kanske man kan avsluta promenaden med lite kaffe här i slänten.

Ett fenomen som jag tycker är mindre bra är att det köpts ovanligt mycket hundar nu en period. Människor är hemma mer och då passar det tydligen bra med en hund. Men hur går det när allt återgår till det vanliga då? Passar hunden då också? Jag är lite rädd när människor köper djur utan att tänka sig för. Tar man ett djur så tar man på sig ett ansvar ett antal år framåt.

Idag är vi inne på tredje dagen med Livskamratens gryta till middag. Den är jättegod och vi varierar lite på tillbehören, men det hjälps inte, den tredje dagen så känns det lite tråkigt. I morgon ska jag steka lövbiff med ost, det ser jag fram emot. Nu har vi en kväll framför oss där jag faktiskt hoppas att Livskamraten vill se på travet. Då kan jag passa på och läsa eller lösa Sudoku istället för att leta efter någon bra film eller serie att titta på. Vi håller på att ha pratat färdigt kring det allra mesta. Något litet projekt har vi inte diskuterat, vi måste vänta till dess att Livskamraten blir bättre i ryggen. Sköt om er så sköter vi om oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.