Många är sugna på att prata nu…

Jag har suttit i telefon ganska mycket de två senaste dagarna. Jag har varit pratsugen och tydligen har fler varit det. Roligt tycker jag, visst kan man hålla kontakt genom sociala medier men det är ändå bättre att få pratas vid. Idag har jag tänkt tillbringa en del tid i källaren, sköta om blommorna och förbereda dem inför våren. Det låter väl fint, som att jag gör något märkvärdigt men egentligen betyder det bara att jag ska vattna blommorna, klippa ned lite rangliga stänglar och öka antalet timmar på timern till växtlampan. Så enkelt är det.

Mitt citronträd som står här bredvid mig på bordet har snart tappat alla blad. Det ser inte så fint ut men jag vet att det gjorde så förra vintern också så jag inväntar sommaren med förtröstan, duschar kvistarna, sprayar med ohyremedel och försöker sköta om det så gott det går.

Nu ska vi iväg till Gasoldepån med den andra av våra gasoltuber. Då ska jag hoppa av vid biblioteket och hoppas, hoppas att det är öppet. Jag är lite osäker på om de har uppdaterat informationen om öppet-tider efter den stängda perioden.

Intet nytt här vid sjön alltså, förutom då att man ändrat kriterierna för Fas-2 gällande Covid-vaccinationerna. Nu ingår 65+ i denna fas så det betyder att Livskamraten och jag får vaccineras samtidigt. Så bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.