Söndag eftermiddag

Så har snart söndagen passerat. Silver och brons för sprintarna, en lång promenad tillsammans med två par grannar, lite broderi och that´s it. Nu har man middagen att se fram emot och sedan blir det till att fortsätta slappa i soffan. Dj-vla virus, fräser jag elakt, jag är less, jag längtar efter att få krama mina barnbarn…Räknar till tio…ett…två…tre…fyra…fem…sex…sju…åtta…nio…tio….så nu känns det lite bättre.

Jag tror att alla är lite less nu, men jag borde inte klaga. Vi har det så bra man kan ha utifrån situationen. Vi har börjat titta på en insats till vår öppen spis. Som regel gör vi upp eld i den åtminstone en gång per dag, men när vi lät bli att elda så insåg vi att den suger ut mycket värme ur rummet. Så nu har Livskamraten täck för den tillfälligt och det blev mycket bättre, om än inte så vackert.
Nu ska vi åka till någon kaminfirma och se vad det finns för insatser att sätta in, med fläkt så får vi lite mer nytta av spisen plus att den inte kyler ner rummet när vi inte eldar. Man ska ju inte elda för kråkorna heller, som man brukar säga.

Så veckan är fullbokad (nästan): måndag kaminaffär, tisdag bibliotek, onsdag lämna bilen på service, torsdag, fredag, lördag och söndag troligen broderande och TV-tittande. Jag längtar efter våren,

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.