Måndagen närmar sig

Såg just på TVn, Landet runt, ett gäng damer som dansar och badar vinterbad. Wow, det vill jag också göra! Både dansa och bada i isvak. Jag har faktiskt funderat redan tidigare att jag ska fortsätta att bada i sommar även när det börjar gå mot höst. Jag kanske ska göra slag i saken och verkligen satsa på det. Det värsta är ju att man måste gå några steg innan man kan doppa sig, men det kanske vi kan lösa genom att lägga ut en tillfällig flytbrygga bara så man kan doppa sig snabbt.

Dansa vill jag också göra men jag har nu anmält mig 2 gånger till LineDance och första gången fick jag lunginflammation och andra gången kom Corona så det tar emot att anmäla sig en tredje gång. Vem vet när kurser kan komma igång igen.

Fåglarna är tydligen borta fortfarande men en fågel har i alla fall suttit i vår matautomat. Jag har fått dra upp kortet lite i storlek så skärpan är inte den bästa, men jag är så glad att jag i alla fall har fått se en fågel där. Nu börjar en ny vecka och denna gång blir det en arbetsvecka, hoppas jag. Man vet ju aldrig om lusten sviker. Önskar er en fin vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.