Äntligen kom den…

Den maximalt underbara dagen kom igår, tisdagen den 15 februari. Ni vet där solens strålar värmer, när det börjar droppa från taket, när man kan ta sitt kaffe med ut, sitta på, inte ett renskinn, men väl ett fårskinn från Österlen, när man bara unnar sig att njuta av livet. Åh, så härligt. Men idag är det grått och mulet så det var tur att vi tog tillvara gårdagen. Märkligt nog fick jag så ont i min högra vrist att det inte blev någon promenad, men det var ändå skönt.

Inte nog med det, vi var ner en sväng i källaren och rensade utrymmet där Livskamraten ska få sin arbetsbänk. Det känns bra att vi har börjat med det arbetet. Tyvärr så hade en god vän en väldigt jobbig dag igår så det blev två långa, väldigt jobbiga samtal vid middagen. Man blir så ledsen över att höra hur dåligt en människa kan må och inte kunna göra något åt det. Vi försökte titta på en film senare på kvällen men jag orkade inte engagera mig så vi tittade på Husdrömmar istället. Ett perfekt program att se när man vill avleda tankarna. Lättsamt, trevligt, underhållande.

När vi lagt oss började jag spela 16×16, ett spel som är som Sudoku, fast med 16 rutor som alla ska innehålla bokstäverna A-G och siffrorna 1-9. Kan rekommenderas om man vill skingra tankarna. Men idag är en ny dag, återigen full med möjligheter. Vi får se hur fotleden beter sig idag, om det blir full aktivitet eller broderi och film. Sköt om er, var snälla mot varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.