Som det tinar…

Så snabbt snön smälter bort nu. Efter dessa dagar med sol och värme så försvinner snön oerhört snabbt. Det droppar överallt runtomkring oss, det ligger ett lager med vatten över sjön. Snart kanske det blir hål i isen så jag kan doppa mig…Jag har beställt en snygg tankini som skulle kunna passa bra vid vinterbad, en mössa, foppatofflor och vantar plus tankinin då, det vore väl passande kläder. Jag är faktiskt lite sugen, undrar om modet försvinner om jag försöker göra slag i saken.

Idag tog jag min nya favorit, kedjesågen, och gick ut i förrådet. Klabbarna höll jag fast med foten medan jag sågade, kände mig som ett riktigt rejält fruntimmer där jag stod. Jag lånade Livskamratens varma stövlar, bara för att det är så enkelt att bara stoppa ned foten i dem, och det straffade sig när jag satte mig vid vedklyven. Jag sitter alltid när jag klyver, har en stubbe med en dyna på. När jag så reste mig upp från stubben så fastnade stöveln (de är för stora för mig) i något och jag ramlade omkull över klyven. Aj, aj, rev upp skinnet i handflatan, slog i knät riktigt ordentligt, kändes inte alls bra. Nästa gång jag går ut och ska vara duktig så tar jag mina egna skor, även om de är med skosnören. De är nog säkrast i längden. Nu kommer helgen smygande, ha det så bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.