Enkelt uttryckt: Blä

Usch, så less jag blir! Vi går här och längtar efter att få vaccinera oss. Först var det sagt att vi skulle få börja vecka 10. Sedan ändrades det till att de från 75 år skulle få börja vaccineras från v 10. Nu läser jag idag att vaccinationssystemet inte kan ta emot fler bokningar utan man ombeds återkomma i maj, i MAJ! Detta gäller alltså från 75 år. Får inte vi under 70 börja vaccinera oss förrän efter maj? Nog borde man väl kunnat förutse hur många 75 och uppåt det finns? Vi svenskar är väl registrerade på alla möjliga sätt i olika register.

Nog är det väl märkligt hur vi människor reagerar, eller åtminstone jag reagerar. Nu när man vet att tiden för vaccination närmar sig så känns lusten att gå på stan, att gå ut och äta, att strosa runt och titta i affärer, otroligt stor. Men nu när man inte ens får sitta vid samma bord….. Jag VILL gå ut och äta, sitta tillsammans med andra människor, gå på kafé, på bio….. lusten är stark och nu när jag börjar undra om det inte blir förrän någon gång i sommar man blir vaccinerad så vill jag bara skrika!!!! Mina familjemedlemmar… jag längtar så, att få kramas, vara nära.

Suck! Det är väl inget annat att göra än att fortsätta brodera. Jag får väl göra som en av grannarna skrev (ja, vi sms:ar till varandra) att jag får ställa mig uppe vid vägen och sälja mina alster. Men nu har jag börjat lite försiktigt med att sätta några skott, både palettblad och pelargoner. Nästa vecka ska jag ta itu med de afrikanska liljorna och dahliaknölarna, då blir det fullt upp ett tag.

Vad mera står på schemat idag? Skidor herrar, promenad, åka och posta ett grattiskort till ett barnbarn och ta med hämtmat, kanske thai-mat.
I morgon: damstafett, promenad, hämta matpåsar från bakdörren till ICA. Städa övervåningen och kanske något rum nere.
Fredag: herrstafett, skidskytte (om några svenskar deltar) kanske lite mer städning.

Inte så livat, kort sagt: blä!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.