Finns det bara otäckheter

Nu har jag sett färdigt serien Den som dräper – Mörkret och den var outhärdligt otäck ända in i slutet, ända in i den sista meningen. Suck, hur kan man skriva något sådant, eller kanske man ska fråga varför tittar jag på sådant? Spännande och otäck var den, men gav en viss insyn i varför det kan bli så fel för vissa individer. Igår så valde vi att titta på Belgravia tidigt på kvällen och sedan skulle vi se något annat. Surfade runt på Viaplay, Netflix och SvTPlay och hamnade på en serie som visade sig vara fullt ut lika otäck. Vi såg ett avsnitt och jag minns inte var vi hittade den eller vad den heter, men ska i alla fall leta reda på den och se mer, kanske redan under dagen. Det finns fler otäcka serier och filmer än det finns roliga eller romantiska, den saken är klar.

Ute är det dimmigt och grått, som gjort för att vara inomhus och se på TV. Ska grädda våfflor idag, och möjligen plantera om en pelargon eller två. Jag pysslar med mina blommor någon i taget varje dag. Tar något skott, skolar om några av de fröer jag tidigare sått, det växer så det knakar.

Läser om Lambertz, Kristoffersson, mumlar för mig själv om ”dumma karlar”, läser sedan om Liberalernas ledare och nu blir det riktigt tungt, vem är dummast egentligen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.