Slut med helg

Så har påsken dragit förbi med regn, snö och blåst. Men även med middag och födelsedagstårta tillsammans med delar av familjen. Åh, vad jag behövde den kontakten. Faktum är att vi till och med kramades, visserligen utomhus och med bortvända ansikten, men ordentliga kramar. Jag led av allvarlig brist på kramar så nu fick jag tanka upp lite. I morgon har det gått en vecka sedan kramandet så det verkar OK, ingen smitta verkar ha överlämnats.

Bara för en liten stund sedan kom beskedet att vi, 65+, får börja boka tid för vaccinering. Jiiipppiiii! Jag skall försöka boka direkt kl 17.00. Få se om systemet klarar detta.

Isen har börjat minska något så i morgon skall jag prova att bada, burr. Jag har bett Livskamraten att han måste ta ett foto. Han har fått träna idag för faktum är att han är urdålig på att fota. Genom årens lopp har han fotat sina fötter (mycket vanligt motiv), sina fingrar runt sidorna på bilden, för att inte tala om de gånger han kommit åt någon knapp på telefonen och därigenom ”förlorat” kamerafunktionen och missat det han skulle fota. Här har det blåst nordvästlig vind en hel vecka nu och det förtar definitivt glädjen med att vara ute. Men vi kan börja tro på  nya tider nu, eller hur? Håll ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.