Dagens höjdpunkt – fika hos grannen

Idag blev det eftermiddagsfika hos grannen. Vi satt ute i solen och betraktade svanparet som låg vid andra sidan sjön. Måtte detta fina väder vi haft idag få hålla i sig. Vi har varit ute nästan hela dagen och kämpat med våra stora vedklabbar. Det kommer att ta tid innan alla dessa klabbar är kluvna och ligger staplade i vårt vedförråd, usch! Jag blir trött i ryggen bara  jag tänker på det. Imorgon tror jag att det är dags att beställa köksskåpen och hämta dem samtidigt som vi hämtar veckans mat. Det ska bli så roligt att få börja med skåpen någon dag med dåligt väder. Det är så mycket som händer nu överallt i naturen. Man måste försöka hänga med och göra litet i taget.

Äntligen verkar det som att vi ska få en ordentlig rabarberplanta. Vi har försökt med ättlingar från Holmsundsplantan, men icke. Men i fjol köpte vi en och den tittar i alla fall upp med nya fina blad. Jag passade också på att ta en syrenstickling hos grannen. Den är så liten men jag har satt den i vatten, få se om den får rötter. Hoppas, hoppas. Är det så här fint väder i morgon eftermiddag så ska jag bada för tredje gången. Japp, lite måste man göra för att få fart på sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.