Dagen som idag är…

Idag ska vi tänka på våra nära och kära som inte längre finns med oss. Det är inget problem för mig, det har jag gjort i stort sett dagligen en längre tid nu. Detta i samband med boken om mamma och pappas brev, då har alla möjliga, och omöjliga, tankar dykt upp.

Nej, mitt problem är snarare att tänka på något nytt. Det finns så många märkliga fenomen omkring oss nu Influencers (WTF) är ett sådant nutidsfenomen som jag inte förstår överhuvudtaget. ”Kända influencers” som lever, och i en del fall, lever väldigt gott på detta influerande. Jag hoppas att vi snart genomskådar Kejsarens Nya Kläder och kan lämna detta fenomen bakom oss. Även alla dessa ”kändis”-program- Ibland har man verkligen skrapat på TV-botten och fått fram någon, för mig, helt obekant människa som ska tala ut om problemen i sina liv. Who cares? Det räcker väl med de problem som människor i min närhet har i sina liv. Vi tittar mest på filmer eller serier som vi kan välja själva nuförtiden.

Om jag ändå kunde få utlopp för min verksamhetslust genom kroppsliga aktiviteter, men det är inte mycket jag kan göra ett par månader framåt. Igår såg jag att det blir introduktion till Gong-soundhealing i bygdegården nästa lördag. Ska jag gå? Det kan väl knappast vara så ansträngande, lyssna på gong-gongande i 1,5 timme och sedan fika? Jag har inte den blekaste aning om vad det är, men jag är väldigt sugen att prova…… Få se om jag anmäler mig på måndag, bara för att…..

Till dagens middag ska jag tända ljus och sända goda tankar till de bortgångna kära.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.