Ibland blir det för mycket bara

Haft lite jobbiga dagar med för mycket aktivitet och för lite sömn, inte bra, men roligt. Haft både övernattningsbesök och Läsecirkel. Vi är nu sex damer i gruppen och det känns bra att det det kommit till två nya i gruppen. Jag saknar den äldsta men har full förståelse för att hon inte orkar längre.

Idag ska jag i alla fall ta det lugnt. Ett besök på affären samt sedan planera för morgondagens middag blir nog det enda som kommer att göras idag. Våra övernattningsgäster som åkte söderut idag kommer tillbaka norrut och stannar till för middag på hemvägen. För min del får de gärna åka söderut en gång i veckan och varje gång stanna till här och sova eller äta.

Snön faller idag och fåglarna formligen köar vid matbordet. Skatan har upptäckt maten så nu stoppar vi bara talgbollen in i det lilla fågelhuset. De äter upp allt annars. Jag skulle vilja åka och handla några nya ljusslingor och en stor stjärna till Uterummet. I fjol köpte jag en grön stjärna, men den ger väldigt lite ljus tyvärr. Vacker, men inte mycket att ha.

Jag har börjat titta på koreanska serier på Netflix. Det är spännande att se hur kulturen skildras. Spännande att se hur kärlekslivet bland ungdomarna skildras också. Har just avslutat en serie med 17 avsnitt, totalt alltså 17 timmar! Faktiskt en annorlunda serie med många bottnar. Som trollbunden satt jag ibland. Jag börjar förstå att barn och ungdomar fastnar framför sina mobiler och datorer. Denna pandemi har nog ökat andelen äldre trollbundna också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.