Kampen med tekniken

Helt plötsligt var vi utan Internet för några dagar sedan. Någon tekniker är jag inte, men lyckades lista ut att det var ”pucken” som krånglade. Jag har dragit ur alla kablar otaliga gånger, startat om, letat fram koden till ”pucken”, provat allt. Till slut menade Livskamraten att ”nu åker vi och köper ny puck”. Men jag ville göra ytterligare ett försök och ser man på. Då upptäcker jag att jag har bara tryckt på ena sidan av den avlånga knappen på ”pucken”. Nu provade jag och tryckte på vänster sida av den avlång knappen och, ser man på, Internet kom till liv igen! Jag som trodde jag hade försökt allt!

I onsdags deltog jag i ett digitalt möte, en utbildning för oss nya cirkelledare i ABF. Det kändes så trevligt att vara med i ett sammanhang igen. Det behöver jag känner jag. Denna vecka är det många sammanhang att vara med i, Läsecirkeln på måndag, Hörcentralen på torsdag, för min hörsel på vänster öra kommer aldrig att komma tillbaka efter slaget mot huvudet i maj. Jag håller på att vänja mig vid det och lockkänslan har blivit bättre, men att ligga på sjukhus när man är lite virrig, alla har munskydd och många har olika dialekter, det är ingen dans på rosor kan jag tala om.

Vi avslutar veckan på fredag med både influensavaccin och Covid-dos nr 3. Det blir spännande att se hur det går med tanke på mina blödförtunnande tabletter. Jag har kollat med läkare på Stroke-enheten om det var okej att vaccinera sig och det var helt i sin ordning. Jag måste säga att jag tycker att allt har fungerat väldigt bra med Corona-vaccinationerna. Hoppas nu bara att alla sköter sig och håller avstånd så vi inte behöver drabbas så hårt av smittan denna vinter.

Håll avståndet, använd förståndet så borde det gå bra! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.