Har fått in ett par influencers i mitt flöde…

Ack, ack, ack, hur gick detta till? Jag har fått in ett par influencers i mitt Instagram-flöde och jag bryter (nästan) ihop varje gång de dyker upp. En är en ung människa som ska övertala mig (oss) att köpa en hårborttagare, för lite hår på kroppen är tydligen det värsta man kan ha. Hon har ett maniskt kroppsspråk, kastar sig fram och tillbaka på en bädd av något slag och visar upp denna fantastiska manick som tydligen ska lösa alla hårigas problem. Vad hon säger har jag inte en aning om, för något ljud har jag aldrig på. Synd för henne att jag redan läst klagomålen från dem som köpt grejen, och reklamerat den, eftersom den tydligen inte befriar vanliga människors armar, ben eller annat från hår.

Sedan har jag fått in ett par influencers som sätter tejpbitar över tänderna och hux flux, så har de kritvita tänder. Är det möjligt, så verkar det ju väldigt lätt att få ett vackert filmstjärneleende. Visserligen har jag läst diverse artiklar om att det kanske inte är så bra med dessa snabbt, vitt, men jag får väl plocka fram Thomas DiLeva igen ”Vem ska jag tro på?”

Ja, igår såg jag också att det kommit in reklam för ett sminkmärke tillhörande en medlem av den mest exponerade s.k kändisfamiljen i Sverige. URK! (Med det menar jag inte Ungdomens Röda Kors).

Detta märkliga fenomen ”influencers) kan verkligen trigga igång min irritation. Kan jag inte blockera det som jag inte vill se? Måste se om det går att göra. Jag ska ju hålla blodtrycket nere.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.