Världsliga problem

Tänk så snabbt tiden går nu. I morgon är det 1 december, bara 24 dagar till julafton! Nu är det dags att skriva ut barnbarnens önskelistor och göra en utflykt till Birsta. Än vet jag inget om när, eller var, vi ska kunna träffas, men vi är beredda på allt.

Köksskåparna är nu nedplockade så nu ska jag sätta mig och beställa de nya skåparna. Det blir roligt att få upp dem och jag vill att det ska se så ”rent” ut som möjligt. Inget skräp som blir liggande på diskbänken. Helst skulle jag vilja ha skjutdörrar så man kan stänga för hela diskbänken, men jag vet ju att det är inte möjligt, de skulle alltid stå vidöppna i alla fall. Nackdelen med vår nya entré är just detta; att man måste passera förbi diskbänken när man kommer in i huset. Det är vi själva som designat så vi får skylla oss själva. Hade vi varit 40-50 år gamla så hade vi flyttat om diskbänk och kyl och frys, ja rubbet. Men nu är vi i 70-årsåldern och vi tar inte in några hantverkare för att göra saker, så då blir det inte några stora ombyggnationer längre.

Det är inte några stora ytor vi har att leka med. Helst skulle jag vilja sätta skåp hela vägen ned på diskbänken. Idag har vi en hylla på varje sida, men de brukar bli överfulla med grejor så kan man stänga för en lucka, desto bättre. Hur gör vi med mikron, ska den vara synlig, inbyggd i ett skåp eller ska den döljas bakom en lucka? Ack, ack, ack, vilka bekymmer man drar på sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.