Ibland så hejdar sig tiden ett slag….

En mycket god vän lämnade jordelivet igår kväll. Det känns väldigt tomt. Sedan jag flyttade till Sundsvall så har vi av naturliga skäl inte träffats så mycket, men varje besök norrut har också inneburit ett besök hos henne. Nu har hon slutat sortera sina papper, något som hon gjort under ganska många år vid det här laget. Det blev en grå sten i mitt livshalsband. Hon är saknad.

Vi har varit ute på julklappsrunda idag, handlat till tonåringar. Fy sjutton, vad det var mycket lättare att handla åt dem när det var leksaker. Nu förstår jag inte ens vad det är jag ska köpa, men åtminstone en julklapp fick vi tag på efter 3,5 timme. Nu är jag så hjärntrött att det blir ett besök till soffan. Ska tända ett ljus och tänka på min vän.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.