Hit och dit

Det blev ett besök i Birsta idag också. Nu åkte jag ensam och tog det riktigt lugnt. Idag blev det enbart IKEA som fick besök och där hittade jag en stor matta i Fyndhörnan. Den var så tung att jag inte orkade lyfta den, men ser man lite bevekande och svag ut så får man alltid hjälp. Hjälparna vek ihop mattan snyggt i vagnen så etiketten låg åt rätt håll, så rart. Sedan var det bara att betala och se glad ut. Det var ingen konst att få in den i bakluckan och från bilen och ned till huset så drog jag den på snösläden. Man får inte vara dum.

Kanske åker jag tåg till Umeå i morgon, bara över dagen. Jag hade hoppats att det skulle vara möjligt att åka från vår nya järnvägsstation, Njurundabommen, in till Sundsvall och bara hoppa på ett tåg till Umeå därifrån. Men se, det gick inte. Tiderna passade inte alls så det blir till att få skjuts in till Centralstationen istället. Blir det inte i morgon så blir det på lördag. Då kan jag slå två flugor i en smäll; hälsa på barnbarnet i hans nya lägenhet och fira en äldre släktings 89-årsdag. Det gäller bara att få tag i någon som ställer upp med bil…

Igår kom brevet från överläkaren på Öronkliniken med resultatet från min VEMP-undersökning. Men han kom med gamla nyheter, jag har redan läst in mig på detta med ”takfönster” i örat, så det brevet kunde arkiveras direkt.

Nu fick jag ett sms! Hurra, jag kan få bilskjuts på lördag! Bra med bussiga barnbarn. Nu ska jag boka tågbiljetter. Hurra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.