Hurra för tåg!

Det blev en resande-dag igår. Upp kl 07, usch och fy, och iväg till tågstationen. Sov till Örnsköldsvik, åt sedan lite smörgås och yoghurt, spelade lite spel på surfplattan och vips! så var jag i Umeå. Barnbarnet hämtade på stationen och jag fick se deras nya lägenhet. Fick med mig 2 tavlor målade av barnbarnets gulliga sambo och fick därefter skjuts till min gamla släkting. Det har varit långt mellan gångerna när vi kunnat träffas pga pandemin. Det var roligt att träffa henne, men samtidigt lite nedslående. Det är inte alltid ålderdomen är så vacker.

Blev hämtad av sonen och hann tillbringa en timme med honom och sambon. Därefter bar det av till tågstationen igen. Kollade på koreansk serie, spelade spel, åt lite middag och vips! var jag tillbaka i Sundsvall.

Tänk så bekvämt med tåg, avslappat, man kan sträcka på benen när man vill, man kan slumra när man vill, fika om man blir sugen, ta av sig skorna och lägga upp fötterna på sätet framför, underbart. Jag skulle nog kunna tänka mig en semesterresa via tåg, när pandemin ger med sig. Får börja förbereda Livskamraten på det….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.