Underbara lördag

Ljuvlig dag, bara trevligheter. Inget att skriva om, mår bara bra idag. Jag fick nog utlopp för all ångest och oro över väninnans bortgång i förrgår natt. Nr vi gick och lade oss igår så  berättade Livskamraten att jag ojat mig och i det närmaste skrikit natten före. Då kom jag ihåg en del av den mardrömmen jag hade. Vedervärdigt det lilla jag kom ihåg. Jag blev så upprörd att det var svårt att somna efter det, men när jag väl somnat så sov jag gott.

Den drömmen var nog en bild av den ångest väninnans sjukdom och bortgång gav upphov till. Allt började ju med en stroke och ilfart till Umeås Neurokirurgiska och som jag skrev, det är min mardröm. Sedan gick allt så snabbt att allt vändes upp och ned.

Har samlat ihop grejorna jag gjutit till min ”totempåle” och lagt ut på bordet. Nu fattas bara betongklumpen längst ned som ska göra att den står stadigt och den lilla toppen. Vad det blir där vet jag inte riktigt. Jag har gjutit en liten katt, men den ser för liten ut. Vi får se vad det blir. Det ska bli skönt att få plocka bort alla attiraljer till gjutningen och målningen. Man måste ju skapa plats till blomsådderna. Det har varit roligt att skapa den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.