Passande julklapp

Jag och Åke fick några passande julklappar av lillasyster Emma, eller vad sägs om dessa anteckningspapper:

En liten påminnelse om att saker ALLTID hade kunnat vara värre 🙂

En kortlek med bilar, även innehållandes en Camaro:

Och slutligen såna där gummisaker att sätta på nycklarna, med självlysande döskallar på, samt en kylskåpsmagnet:

Av min käre make Åke, fick jag ett halsband med tillhörande örhängen och av Nicco en parfym. Jag och Åke fick boken på spåret och tre ljuslyktor av mina föräldrar samt en slant av svärfar, kunde ju inte ha blitt bättre.

Etiketter: , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Emma

  Vad kul att julklapparna passade, speciellt klisterlapparna då, hehe. Tack för kakfatet, det kommer garanterat användas när det ska bjudas på fika! 🙂

 2. Helena Nilsson Springare

  Åh vad mycket fräcka grejjer ni får tag på! Jag hittade en jättefin väska med små silvriga dödskallar på som jag gav till Fsson.. jag tänkte.. att jag kanske får låna den någon gång hehe.. smart va?! God fortsättning förresten!

 3. Emma

  Mönstret var coolt. 🙂 Johan pustade ut när han såg att det inte var blommigt som på kartongen! Jag tycker blommigt kan va sött, fast det passar bättre med det i stugan än här.

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Emma (2010-12-26 20:27)
  Jaså, tycker inte Johan om blommigt? Bra,då vet vi till nästa gång 🙂 Jag trodde nog först att det var blommor, jag med, men såg sedan att det faktiskt var en åsna,låter ju knepigt, men det är ju sant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.