Fem saker ni inte visste, kanske…

Jag har fått den eminenta utmärkelsen, blog award, av Marja Granqvist, det var inte illa, man tackar och bockar, så nu ska ni få veta fem saker om mig som ni inte visste, hm…

1. Jag har haft dille på att spara min lillfingernagel, började väl någonstans i 14-15 årsåldern och testade hur länge dom höll, här är en liten ritning jag gjort av den längsta jag har haft:

2. Jag kan skriva lika bra och lätt, spegelvänt som åt andra hållet:

3. Jag var så fruktansvärt avundsjuk på min storebror som höll på med friidrott och fick resa land och rike runt i hans utövanden, att jag började stöta kula bara för att få följa med. Haha…det blev en inte alltför långvarig framgång, jag tyckte inte att det var speciellt kul, men jag hann få åka med till skellefteå på en tävling.

4. Min mosters svägerska har varit med i den arga snickaren.

5. Jag hade en gång en killing som hette Mattias J……. jag ska inte avslöja vad han hette i efternamn 🙂

Så, nu ska jag länka till några andra bloggare och skicka utmärkelsen vidare, nu vet jag att den första bloggaren inte är så förtjust i såna här saker men jag kan ju alltid testa:

Lisbet Olofsson blogg.vk.se/halsozam/

Theresé Hällsten blogg.vk.se/tezzii

Gabriella Eker blogg.vk.se/2beG

Ingemar Wahlström blogg.vk.se/ingosaventyr/

Sen har jag inga fler bloggar jag läser, dom är redan utvalda av andra 🙂

14 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Jag hulkar och snyftar av glädje. Tack, det är inte varje dag i en bloggares tuffa liv som blir så här illuminerad! Du som är i bilbranchen, förresten. Vars gör man en bra lackrecond i Umeå. Var hos Carcon 2007 och var supernöjd med allt, även priset. Men deras hemsida verkar inte vara uppdaterad på flera år, vilket brukar innbära något -oklart vad – negativt med företaget. I alla fall är det en nono signal i jobblivet. Så har du någon ide. OBS inte en fru/fröken Lundmark-Hällsten med en vaxburk:-)).

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Ingemar Wahlström (2011-03-01 15:01)
    Hahaaa, så du litar inte på att jag skulle fixa lite vax på bilen, hm… nä jag har nog inga bra tips, vet att min förre chef, gammbossen, gjorde något sånt med bilen och det låg därute på formvägen, men jag kommer inte ihåg vad dom hette, annars har du en firma på röbäck, här är en länk dit http://www.mastercar-umea.com/system/visa.asp?HID=131&FID=198&HSID=1191 men om dom är bra, ska jag ha osagt.

  3. Marja Granqvist

    Alltså skriva spegelvänt… jag är djupt imponerad… har det med hjärnans kapacitet att göra månne?

    Din lillfingernagel 1985 blev jag riktigt rädd för. Vissa män brukar spara sin lillfingernagel för att kunna klia sig i örat, men det gjorde du väl inte, eller?;)
    Kram

  4. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-03-01 17:26)
    Jag tror att det har att göra med att jag är vänsterhänt, vi tänker lite konstigt 🙂 men å andra sidan, att skriva spegelvänt som vänsterhandad, är precis lika som att vara högerhänt och skriva vanligt. Man får helt plötsligt se vad man skriver och behöver inte vika papperet. Jag har hört att män sparade nageln för att använda den till att ”snorta” kokain eller vad det nu är dom drar in i näsan, men jag hade den bara för att styla 🙂

  5. Jan A

    Tjänare Maria!
    Spegelvänt!?! En ny oanad talang! Väntar med spänning på nästa ”avslöjande”

  6. Anne-Marie Mäkelä

    Vad kul det där med att skriva spegelvänt. Jag hade en arbetskamrat på 70-talet(!!!!) som kunde göra det. Du kan inte ana så många timmar vi ägnade åt att titta på när hon skrev……

  7. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2011-03-02 06:51)
    Haha, lite lustigt också att folk kan bli så intresserade när man bara skriver vanligt, för dom tycker det ser så bakvänt ut, jag menar, vi är väl ändå en hel del människor idag som är vänsterhänta, men men…jag tycker också att det ser knäppt ut så jag får ha förståelse för dom 🙂

  8. Eilert Åhrén

    Vad kul att kunna skriva baklänges.
    Kan du läsa baklänges också?
    Det verkar inte vara så många som skriver spegelvänt.
    Jag har lärt mig bara för att….
    Skriv på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten