Idag är en bra dag att dö på…

 

Det bidde en första plats för mig, pokal OCH prispengar, jo man tackar, dom räckte till middag på Byblos i Malå 🙂
Nu blev det inte en final som jag räknat med, Mattias Munther som jag skulle möta, fick stora problem då en packning i vevhuset (tror jag), gick sönder och det började droppa olja på upplajningen. Så jag fick en soloresa i finalen, jättekul med vinst, men ännu roligare om man fått möta en motståndare, så är det bara, och det är väl det som gör att man är en typ av tävlingsmänniska.
Nå, nu laddar jag eller rättare sagt vi, för Fällfors och hoppas att bilen gör lika bra ifrån sig som den gjorde i Piteå. Jag satte några tider på 13.3?? och det är ju personbästa, och dessutom är det ju roligt att det blir något sånär, jämna tider.
Sedan får vi se hur vi tävlar i Fällfors, enligt regelverket så ska inte vi längre kvala in på reaktion utan på dial in, vilket dom tydligen inte visste uppe i Piteå, så vi fick tävla enligt gamla reglerna, men nu vet man ju inte. Dial in, betyder att vi ska skriva på rutan vid första körningen, vad vi tror att vi kommer att köra… skit lätt… eller hur, skrev hon och snörpte, lätt ironiskt, med munnen.
Jädrans tur då att vi får ändra tiderna efter varje race, fast det kommer att bli plottrigt, tycker jag, inte bara för oss, utan även för speakern. Och kan hända för åskådarna också, att förstå vad det går ut på.
Här är det i alla fall soligt idag, men broms till förbannelse, fattar inte vart dom kommer ifrån. Och dum i skallen är dom också, dom tycker förmodligen att idag, är en bra dag att dö på, då dom ger sig på mig. För jag smackar till dom med sandalen eller vevar på med tröjan tills jag får dom. Stor som hus är dom där hästbromsen, och lever om gör dom också.
Enya satt inne på bordet i ”gammstugan” och stirrade på mig med jättestora ögon, då jag jagade runt med sandalen, undrar just vad som rörde sig i hennes huvud just då 🙂 Antingen trodde hon att det slagit över i min skalle eller så ville hon egentligen joina mig, på jakten efter dom.
Nu är det frukost… sent jag vet, men vi tog en riktig sovmorgon. Ha en fin måndag!
Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  GRATTIS och stor kram! Nu håller vi tummarna för Fällfors. Följer dina förehavanden med spänning, trots att jag inte vet så mycket om det du håller på med. Du får kanske förklara för mig nån gång.:) Kram

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2012-07-10 00:32)
  Jag fattade noll, då jag blev introducerad i dragracing, men egentligen är det inte reglerna vid själva tävlandet så svårt, om man tänker efter, däremot kan allt det andra vara en djungel, vad som gäller idag och om det är nåt annat påhitt imorgon. Hur dom bestämt att det ska vara i Piteå kan vara en annan femma någon annanstans.

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2012-07-11 08:23)
  Tack Helena, visst hade det varit kul om även Nicco fick ta hem något, vi får väl se hur det blir nu i helgen…. kanske två pokaler, var sin 🙂 Annars får vi satsa på Kubbe i augusti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.