Inget kunde väl bli värre…

 

När man trodde att inget kunde bli värre, så… blev det så i alla fall. Åke kommer in och säger att han startat upp bussen, står utanför och väntar på lufttrycket och då… mina vänner, så är det helt plötsligt klart, dörren slås igen och då den är stängd, så är den stängd.
Nu hade vi återigen tur, för uppe på busstaket finns ju en taklucka, och den takluckan var inte spärrad inifrån så han fick helt sonika klättra dit upp för att ta sig in i bussen.
10.45 var besiktningen, 10.37 stod bussen i grindhålet men handbromsen har fortfarande inte släppt så grabbarna på besiktningen fick ta sig en kaffe istället.
Kul-Janne tipsar om en hemsida som handlar om kanelbullar, dagen till ära, där kan ni också vara med och tävla, om ni inte hunnit baka än,vill säga,varsågod: http://www.kanelbullensdag.se
Jag däremot, har redan hunnit lägga mina på plåten och om en kvart åker dom in och dom ser rätt normala ut… tror jag…
 
Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2012-10-04 12:35)
    Hahaa… du är kul du…Kul-Janne! Nog vet du att det kommer att fixa sig, man är ju inte född i farstun, eller…mja, nä, det löser sig på ett eller annat sätt, det är jag övertygad om. Och vilken tur, igen, att Jeepen är på service, så den är ju i alla fall utanför grindhålet, och bussen har han lyckats backa någon meter, så Mazdan får vi också ut.

  2. Tina Florin

    Vilka designerbullar!! 😉 Vilket mina aldrig blir!

    sicken otur med besiktningstiden!! 🙁

    Och här kommer GRATTIS! till er Bröllopsdag!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten