Något saknas…nu vet jag

Är vi ensamma ägare till en brödrost som ser ut att ha haft härdsmälta runt kanterna? Jag har då aldrig sett en brödrost förut som inte tål värme… seriöst, men den här, som vi har i stugan, kanske är ett så kallat, måndagsexemplar.

Sitter här och tittar ut genom fönstret och inser att det är något som fattas… pappa, givetvis, hade han levt idag hade jag fram till nu, sett honom passera minst 10 gånger på morgonen, iklädd sina blå arbetskläder, sittandes på gräsklipparen, i traktorn, bärandes en kratta eller spade, eller nåt annat i arbetsväg, han satt ju aldrig stilla, någonsin, just sepass han hann dricka en kaffekopp. Han var nog den som satte fart på alla andra också, och blev det ingen fart så fixade han alltihop ändå. Det skulle hända saker hela tiden, och skulle det mot all förmodan inte finnas något som skulle behöva göras, så hittade han på nåt 🙂

Nä, nu ska jag se om jag kan få liv i Nicco, så vi kan åka in till Malå idag… innan dom stänger. Åke frågade förresten i morse, då vi åt frukost, om det var så att Ica och konsum hade lunchstängt på den tiden vi hade ny träffat varandra, och visst var det så. Då gällde det att hålla reda på lunch och stängningsdags, för inte hade dom öppet hela dagarna inte… vad bortskämd man blivit.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten