Dumt folk… nå se hemskt

Morgonpromenaden med Winstone:

Foto1008 Foto1010

Och apropå promenad och Winstone, Nicco var ute med honom i förrgår kväll. Hon liksom jag, har lärt honom att stanna vid övergångsstället, om han går lite före så säger vi bara: STANNA! och då stannar han där och inväntar oss, och givetvis, för att föregå med gott exempel, så stannar även vi, då vi kommer fram. Och när han får klartecken får han gå (fast han springer).

Nå, så kom hon dit bort till övergångsstället, det är knappt någon trafik där då vägen leder in till villaområdet. Winstone ligger före Nicco så hon stannar honom, går ikapp, och stannar själv. I samma veva kommer typ…”häxan surtant” och fräser åt Niccolina: Vad står du här för… GÅ MED HUNDEN!!!

Nicco blir så överrumplad att hon säger ingenting, men det var då det värsta jag hört. Vad har tanten med att göra om man står still med en hund??? Ehhh… snacka om att lägga sig i. Jag tycker inte om då dom som är äldre, gör såna där påhopp utan anledning. Det hade varit en helt annan sak om Nicco stått och sparkat eller spottat på hunden.

Kommer också ihåg då jag drillat Theresé att trycka på knappen för att gå över vägen då hon kom til skolan. En av mardrömmarna är väl att släppa iväg barnen över en trafikerad väg, och man vet att dom är lätt att distrahera.

När hon kommer hem så berättar hon att hon gjort som hon lärt sig, en gubbe tutar ilsket åt henne och hyter med näven och hon undrar varför. Ja vad säger man?

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten