Så var det dags…igen

En bra dag på jobbet, igår. Jag bakade bullar och kakor medan tjejen som inskolades städade balkongen och sjådade på, tiden går ju rätt fort, då man är två, och mer hinner uträttas, synd att man inte får vara två, hela tiden.

Satt hemma i soffan och vad skådade mitt norra öga:

001 002 003 004

Gick ut och kollade vad Åke och Andy höll på med. Lastning av rutschkana, som ska ner till Sally, jodå, tur att vi har mycket att lasta på 🙂

Jag besiktade Camaron i måndags, jag fattar inte varför man ska vara så nervös då man väntar på att åka in, sa till Åke att det är värre än att stå på racebanan och vänta på att få köra fram och burna…helt sjukt!

En kille ute på plan, fotade bilen, kom fram när vi stod därinne och sa att hans dotter eller om det var hans x, heter Maria Lundmark, så han tyckte det var coolt att det stod på bilen.

Killen tog lång tid på sig, både i och under bilen, han gick fram till han som jobbade bredvid, och jag hörde honom säga… men låt hon värma upp, det kan hon säkert 😀

Så stack han iväg och gjorde då minst två varv därute, kom in, sa ingenting, och gick plötsligt ut igen, nästa sväng han kom tillbaka sa han: Jo, den såg bara fin ut, inga problem! Puh…sa jag, jag som trodde du var in och hämtade en dekal att klistra på rutan, att det var körförbud 😀

Och nu är det dags för Buicken, ska vara där 7.30, och jag kommer säkert att känna på samma sätt, även om jag VET, att det bara är att besikta om, whats the big deal?

Jaja, nu ska jag göra mig i ordning, återkommer med resultat senare, whish med luck!!!

120627gammlia9555527_10201039793056025_1525640929_nFotograf: Mats Alfredsson

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.