Jag är inte avis

Jo nog blev mamma överraskad, då vi dök upp igår med alla rosor, kaffe och kaka. Hon var så säker på att det är imorgon, hon ska firas med oss. Och det stämmer förvisso, men hon vet fortfarande inte att det blir fler på kalaset än hon förväntar sig. Så en ny överraskning är på gång 😀

Lars, lillebror, landar vid halvtio ikväll, och Theresé med familj, kommer strax före, med tåget. Så då blir det avhandlingar här hemma, om hur vi lägger upp morgondagen. Och en kaffedrink, egen komponerad, ska serveras…då kanske tankeverksamheten ändrar riktning 😀

2016-05-20 07.33.58Jan A kommenterade mitt inlägg om djuret i ån, och tror att det är en bisamråtta, och då jag googlar bilder på såna så stämmer det säkert:

imagesFel bild…den där var lite stor 😀 Hämtad HÄR

Provar igen

bisamrattan1_300x200HÄR finns den bilden

Jag känner igen nunan, dock ser dom ut att ha svans, men den jag såg, kanske höll in den mot kroppen, så det blev en synvilla.

Fick nyss rapport om att Theresé återigen, har svensk mark under fötterna. Och nu återstår den dryga resan med tåg, från Uppsala till Umeå. Fast innan dess, ska hon hem till Järlåsa, hämta resten av familjen, och sånt där. Nej, jag är inte avis!

Har varit och tränat, käkat frukost, och nu tänker jag mig ut med hunden…i solen, och sen kanske man skulle städa lite innan man kan parkera sig på altan…ja jag vet, jag skulle inte skriva sånt där, för då blir det väl nåt oväder, men jag kan inte låta bli 😀

Ha det gott, allihop!
2af5a5011a84bb32813c0f937e007a77

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. tina

  Stort Grattis till Jubilaren idag! Hälsa från Kungsängen! Vad häftigt med alla rosor!

  Men, läser hon inte Marias blogg? Tänkte att nu får hon ju en aning om vad som ska ske 🙂

  Själv är jag ute i god tid och slår in paket till Västerslätts födelsedagsfirerska inför den 12 juni :-))

  Trevlig Helg till er alla! Ha så skoj!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nono…hon är ouppkopplad, för jämnan…moderniteter, du vet 😀 Ah, fyller jag snart år, och det vankas paket…det var inte illa 😀 Ha det gott ni med, på utflykten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten