Hemska saker!

Det är mycket grejer på ett järnspett! Tycker inte jag gjort så mycket på morgonen och ändå har jag inte kommit på nåt att blogga om…hemska saker!

Fick ett samtal om en kommande, liten Jappeträff, idag vid ett tiden, och hon undrade om jag och Winstone skulle komma. Jag velar lite, tycker det är kallt, men samtidigt, ja, hunden ska ju ut…fast det blir väldigt tidig lunch för oss om vi ska äta den innan, med tanke på att vi nyss klev upp från det kombinerade, frukost/lunch/kaffe/middags och kvällsfikabordet.

Jaja, jag ska fundera på den, inte en omöjlighet, och frågar jag Winstone så är han nog på.

010Jag och Tina hamnade plötsligt mitt uppe i att planera lite inför en eventuellt, kommande resa i januari…för mig, blir det till sydligare breddgrader…vart då, kan man undra?

050-1024x768Nänä, ingen utlandsresa, utan till Tinas andra hem, det i Kungsängen. Nå, vi får se om vi kan pussla ihop nåt spännande! Det blir säkert bra!

14281313_10154020463588666_1074999092_nJag fick en direkt rapport från Jan A och Ingegerds kök, dom har bakat brödet jag gjorde i förrgår, och dom tuffade till sig och använde blåbärsfil och musli till sitt, det blev tumme upp till det. Kul att man kan göra lite som man vill, med det där, möjligheterna blir ju oändliga och bara fantasin sätter stopp för smakupplevelserna.

Och med det sagt, kom jag på vad jag skulle ha berättat för ”gammbossen” igår, då jag hälsade på henne, och firade lite i förskott, hennes kommande födelsedag. Hon firade mig med…men jag ska inte skriva med vad, hehe, det blir vår hemlighet 😀

Önskar er alla en fin lördag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Harriet

  Hej 🙂
  Det där brödet ska jag baske mej försöka mej på att göra inom kort! 🙂
  Utomlandsbilden? Är det möjligen Las Palmas och Las Canteras? Ser ut som att jag traskat omkring där en gång för längesen?!
  Ha en fin lördag! / Harriet

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Det tycker jag absolut att du ska göra, och som sagt, med en bit brie på och kanske en skiva päron, så är det så perfekt som det kan bli 😀 Den där bilden tog jag i Torrevieja/Spanien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.