Nej, vi håller oss på mattan, det är bäst!

Inte kan det vara så konstigt att vissa saker, är jättesvåra att hålla reda på, då man har flera saker i elden, under en och samma dag. Vi hade nämligen ”bastuträff” igår kväll. Nåt jag vetat om i 1 månad, men lik förbenat, fick jag påminna mig själv flera gånger igår, att jag skulle dit, det ville som inte fastna i huvudet.

Jag började dagen med att skjutsa mamma på Kvantum för att shoppa lös lite, hon bjöd mig på en fika därinne…25 spänn för den mackan, är inget att tala om, den var god:

22729122_10155751829441585_6443394061357478428_nPå hemvägen svängde jag in på bås loppisen och fyllde på med lite saker, vi hade fram till igår, sålt för drygt 500:-…mja, alltid något, och vi har ju 3 veckor kvar, så lite mer får vi nog in.

Ut med hunden och sedan hem till Ullis som bjöd på fika och en pratstund. Det är inte så ofta vi träffas men ändå är det lite som om man bara fortsätter där man slutade sist…det är precis så, det ska vara 😀

Fixa nya trisslotter till kvällen, ordnade middag till Åke och sedan gick jag iväg till Marianne, där vi hade vår lilla träff. Och inte vilken träff som helst, dom bjöd på smörgåstårta, som en försenad födelsedags present, till jag och Marianne. Inte alls dumt, vi får fylla år fler gånger 😀

Triss skrapet inbringade 60 kronor från Birgittas inköp men jag slog henne då jag skrapade in 30:- x 5, det har då aldrig hänt mig, hittills. Det är såna gånger man känner en lätt irritation, att den där 30 kronors symbolen, skulle ha varit en hundralapp eller mer, istället.

22788893_10155754390021585_7222411265544253801_nMen nej, man får nöja sig med det lilla, jag menar, tänk om vi nån gång vann några hundralappar, det kunde ju bli helt galet…folk skulle springa runt och vifta med armarna, ta lån och köpa dyra saker, leva livet med guldkant…och tjopp, så var guldkantslivet över (på en kvart) och sedan slängdes man tillbaka till verkligheten. Surt! Det är tur att vi blir besparade såna berg och dalbanor, bättre att hålla en jämn och fin nivå…

Jan A skickade ett meddelande och undrade om vi visste att vår Lennart, tydligen är i tidningen Totalt Umeå, haha..nej det visste vi inte, vi har inte den tidningen, tyvärr, men kanske nån av er har sett honom? Nå, vi ska till Janne och Ingegerd morgon, och han skulle spara tidningen så vi får kolla in B kändisen 😀

19399365_10155383085406585_7001296011128641293_nIdag ska jag först dejta Nicco på Avion, och sedan en dejt med kusin Anna, ska bli trevligt. Men hunden ska ha sitt både före och mitt emellan, så det är sällan man kan göra saker helt spontant, utan planering. Jag önskar er alla en bra fredag!
22729085_10155753565161585_4009897719721059468_n

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Jag såg bilden och tänkte faktiskt att den som fotat står inne på er gård och därmed skyltar med sitt dåliga hyfs..
  Hade jag min vanliga telefon så skulle jag ha mmsat till dig!
  Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Haha…nej, jag såg nog han som tog kortet, och han höll sig utanför staketet, men gick väldigt nära ändå 😀 Han, om det nu var han jag tänkte på och såg, hade en systemkamera, så det kan ju vara därför han hade bättre möjligheter att ta ett nice kort på herren.

 2. Helena Nilsson Springare

  Haha.. naej… den är tagen inne på er gård så man ser staketet och gatan och allt… dessutom kallar fotografen Lennart för ”henne” något fräckt 😀 Fast Lennert har nog inget emot att bli kallad för hen. Hihi.. Du borde sätta upp en skylt med ”inträde för fotografering 10 kr”

  Du skulle bli rik 😀

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Oh ja, nu såg jag den, men alltså…jaja ok…mamma läste upp texten, så jag skrattade då hon sa henne, om han 😀 Måste nog skicka in en rättelse till tidningen, rätt ska vara rätt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten