Albyl hjĂ€lper inte alls 🙄

Det Àr sÄ irriterande dÄ det kommer upp saker pÄ datorn som man inte vet ett dugg om, men som man ÀndÄ antas, ska kunna.

Har Adobe Flash Player, installerat, och nu ska dom vĂ€ck, efter Ă„rsskiftet. Dom uppmanar en att avinstallera redan nu. Ja, ok, det kan jag göra, men vad hĂ€nder dĂ„ det Ă€r gjort❓

Kommer det att dyka upp saker som jag inte kan göra lĂ€ngre❓ Behöver jag nĂ„t annat istĂ€llet, kommer det att kosta flera hundra i mĂ„naden eller vad❓ I hate this…och nej, Albyl hjĂ€lper inte alls…i detta fallet.


Man vĂ€njer sig vid en sak, det funkar bra, men sen…BAAM, nu Ă€r det dags för förĂ€ndring…igen. Precis som nĂ€r butikerna hittar pĂ„ att dom ska Ă€ndra ordningen i hela jĂ€kla affĂ€ren och du hittar inte vet smack, lĂ€ngre.

Smart drag av dom, det köper jag. För plötsligt ramlar du över saker du aldrig sett förut. Visserligen ar du klarat dig utan dom, men nu blev du ju nyfiken och fĂ„r med dig nĂ„t nytt, hem i kaschen.Nu Ă€r det sĂ€kert inte enbart av den anledningen, dom kanske fĂ„r ett annat flöde i hela butiken. Man ska ju börja i nĂ„n Ă€nde. Men Ă€ndĂ„, störande đŸ€Ș

Åke fick in 7 rĂ€tt pĂ„ V75 igĂ„r, hela 220 spĂ€nn in pĂ„ kontot, katchiiing. Eller, mjaha, synd att det skulle delas pĂ„ 10 och att 7 rĂ€tt, inte gav nĂ„n större utdelning. Men men, man kan inte fĂ„ allt.

NĂ€men Åke… haha, den passade bra dĂ€r, den bilden, fast jag tog den ur det rĂ€tta sammanhanget. Mats Tigern Boström, stod nĂ€mligen och lagade mat igĂ„r, och det var lagt ut pĂ„ FB. Jag skrev att nu tyckte Åke att han svikit alla som faktiskt inte stĂ„r vid spisen. Och nu la ju Tigern ribban. SĂ„ detta var en hĂ€lsning till honom, haha…

Jag Ă„kte och handlade Ă„t mamma igĂ„r, regn och ruskvĂ€der. Lille W stod i fönstret och kollade dĂ„ jag kom. Han Ă€r för rolig 😁


Och apropÄ roligt och hundar, det hÀr klippet la jag ut för 5 Är sedan, pÄ FB, och det passar vÀl bra idag med. En dag som denna.

Ha en fin söndag, mina vÀnner!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.