Saknar du glasögon, eller đŸ€“

För 8 Är sedan hade vi bussen pÄ vÄr gÄrd, hela vintern. Och Lelle satt vid ratten med lite julbelysning, sÄ dÀr.


Det funkade, det med, fast vissa vintrar Àr det gott att ha utrymmet pÄ den sidan, till all snö. Om det Àr en snörik vinter, förstÄs.

Det lutar just nu, Ă„t att jag kommer att bli skyldig, min vĂ€n Elisabeth, en fika pĂ„ Ullas…igen. Haha, vi kör nĂ€mligen en ny vadslagning, och denna gĂ„ng handlar det om mer eller mindre snö Ă€n en decimeter pĂ„ julafton. Och jag, mitt spĂ„n, gissade pĂ„ mer…😼

Fast ok, vi har ju 2 dagar kvar men det ser vÀl inte alltför ljust ut.

Åke ringde igĂ„r, glad som en lĂ€rka, för att nu skulle det vĂ€nda och vi gĂ„r Ă„terigen mot ljusare tider, Jag undrade om han redan nu, kunde se ljuset. Och oh ja…det Ă€r en markant skillnad…haha.

NÄ, dÄ blev det nÄt prat om tid. Och jag hade precis sett att det var 3 Ärs sedan, just igÄr som jag hittade dom dÀr glasögonen ute pÄ gatan. Och han som tappat dom, blev glad, eftersom han hade köpt dom, just den dagen, och dom gick lös pÄ nÄgra tusenlappar.

Jag fick inte riktigt ihop, att det var sĂ„ lĂ€ngesen. Kanske 1 Ă„r, lite drygt, men det dĂ€r lite drygt, Ă€r alltsĂ„ 2 Ă„r till, jisses 😳

NĂ„, nu blev det en liten twist, pĂ„ det dĂ€r med Ă„rs dagar och glasögon. Varför tog jag ens upp det med Åke igĂ„r, glasögonen alltsĂ„, kunde ju bara ha nĂ€mnt att tid gĂ„r fort. SĂ„ var jag ute pĂ„ promenad i mörkret, nere pĂ„ strandpromenaden. Och vad ligger dĂ€r i leran pĂ„ sidan av gĂ„ng och cykelbanan…

Mjo, ett par glasögon…


Fattade inte ens att jag kunde se dom, men ljuset mÄste ha speglat sig lite i dom isiga glasen. Ser ut att vara vanliga lÀsglasögon, sÄ skulle du nu rÄkat ha tappat ett par, kan ju dessa vara dina. Hojta, i sÄ fall.

Imorgon har jag tagit ut en semesterdag, ska dona och fixa lite hĂ€r hemma, och ja just ja, det Ă€r vĂ€l uppesittarkvĂ€ll ocksĂ„ 😁

I övrigt sÄ Àr detta min jobbarvecka, egentligen, fast nu har jag tagit ledigt 2 av dessa 6 jobbardagar, samt nyÄrsafton. SÄ det blir ganska luftigt, ÀndÄ.

Ha en fin tisdag, allihop, och visst vet ni, att önska saker Ă€r alldeles gratis, och ibland gĂ„r faktiskt önskningarna in, ojoj đŸ€Ł

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.