Det skrattades bakom min rygg 😬

Nicco har nu under en tid, deklarerat att jag ska sluta tona hĂ„ret med dessa fĂ€rger man vanligtvis köper, som innehĂ„ller en massa kemikalier. NĂ€, sa hon, ska du ha fĂ€rg sĂ„ ska det vara Henna. Det Ă€r ju liksom redan den fĂ€rg du oftast har, sa hon…tvĂ€rsĂ€kert.

Jag funderade, vred och vÀnde pÄ det hon sagt. JodÄ, jag köper att fÀrger man anvÀnder inte alls Àr bra för hÄret och det kan vara bÀttre att slÄ in pÄ ett annat spÄr. Nej, jag Àr inte redo för min naturliga fÀrg, vet inte ens hur den ser ut.

VĂ„ldblekte hĂ„ret dĂ„ jag var 13 Ă„r och sedan dess har det varit lite varierande fĂ€rger. Kanske inte konstigt att man ser ut som man gör pĂ„ skallen đŸ€Ș

Köpte Henna, och invĂ€ntade Nicco som erbjudit sig att göra detta pĂ„ mig. Hon lĂ€t som om hon visste exakt, hur det skulle göras. Fast, sedan stod hon och skrattade bakom ryggen pĂ„ mig, dĂ€r jag satt och fick hennagröten pĂ„ skallen 😬

Jojo, nog blev det fĂ€rg alltid đŸ€­

KĂ€ndes som om jag blĂ€ndade alla jag mötte, dĂ„ jag var ute med Winstone. Fast detta ska nu göra med 1 veckas intervaller, sĂ„ tonen kommer att Ă€ndras. Och hey…vem bryr sig, egentligen…förutom jag dĂ„ đŸ€Ł

KnÀppte en bild pÄ vÄr prommis igÄr, solen stod sÄ fint dÀr bakom, att jag inte kunde lÄta bli.

Och jag knÀppte en annan som stod sÄ fint och visade vad jag gjort med lampan som jag haft hÀngandes i sovrumsfönstret ett tag.


Nu fick den ta plats i lampfoten istĂ€llet, omvĂ€xling förnöjer…och förhöjer!

Kolla hÀr vad Annika ska ha ute pÄ sitt bageri i VojmÄn imorgon.

Ser vÀl inbjudande ut, nanting. Synd att det Àr lite lÄngt bort, för vÄr del, och skoter, har vi ingen heller.

Ha en fin lördag, allihop!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.