BĂ€rgar-Kent som present 😁

Jag hade en present till, Ă„t Nicco. NĂ€mligen en hĂ€lsning frĂ„n BĂ€rgar-Kent. Ni vet, killen frĂ„n serien Frusna vĂ€gar. Ja, hon blev överraskad, hahaa…

Tycker ni som vi, att han verkar vara Åkes look alike, eller Ă€r det tvĂ€rtom, mĂ„nntro đŸ€­


Över till nĂ„t helt annat. Jag tycker att gurkan tillhör en av basvarorna man, nĂ€stan alltid, har hemma. Passar bra pĂ„ mackan eller givetvis i en sallad. PĂ„ TikTok tipsas det om att man ska doppa den i strösocker och det ska tydligen bli en smakupplevelse. Ja det Ă€r inte omöjligt, men jag tĂ€nker inte ens testa, lite nyttigare Ă€r det nog Ă€ndĂ„, utan sockret, Ă€ven om den mest innehĂ„ller vatten.

TyvÀrr, upplever jag att dom brukar smaka kÀllare, dÄ man köper den under vintern. Jag hÄller mig till HÀllnÀs gurka, sÄ lÀnge jag kan hitta dom. Och nu vet jag inte om dom sÄlt slut, för jag har fÄtt övergÄ till ekologiska, vad glad jag Àr över det.

Dom kostar, men… dom smakar desto mer. Stora skivor blir det ocksĂ„.


Jo, en sak till man kan göra med dom Àr ju givetvis bÄde tzatziki och en egen inlÀggning, det brukar vara jÀttegott.

Winstone, vÄr lilla get, som Àter allt utom rÀkor, fick en gurkbit nu pÄ morgonen. JodÄ, Tano stod ocksÄ jÀmte mig och ville ha. BÀgge tvÄ tog gurkbiten i munnen. Winstone, den lilla geten, Ät upp den pÄ en tredjedels sekund. Tano bet ett hÄl i den och spottade ut. Hahaa, och Winstone skyndade sig att norpa den.

Hittade den hÀr lilla listan pÄ nÀtet igÄr, och sÄ hÀr Àr det idag. Kanske inte hos alla, men överlag.


Svarar du? Mjo, jag tÀnker att ibland var det nÀstan en tÀvling om vem som skulle fÄ svara i telefon. Men att stiga upp frÄn soffan för att byta kanal, överlÀmnade man gÀrna till nÄn annan.

Idag Àr man mer irriterad dÄ batterierna i fjÀrrkontrollen, börjar sjunga pÄ sista visan. Vem ska liksom idas byta, har vi ens batterier hemma och i rÀtt storlek. Jag kanske inte Àr sÄ brydd, jag ser ju för faliken inte sÄ mÄnga minuter pÄ teven. Kollar mest pÄ datorn.

Min, den hÀr knÀppa saken med sitt egna liv.


Nu har jag under ett Ă„r, varit utan stor bokstav och allt det dĂ€r, eftersom jag inte kommer Ă„t vissa saker via tangentbordet. I förrgĂ„r, började plötsligt pil uppĂ„t âŹ†ïž knappen, att fungera. Wohoo!!! Nu behöver jag inte gĂ„ in i dokument för att kopiera ett utropstecken eller frĂ„getecken lĂ€ngre. Det vĂ€rsta nu, Ă€r att lĂ€ra om mig igen, tillbaka till hur det var.

Och nu undrar jag hur lÀnge, den ska fungera?


NĂ„t mer som jag gruvar lite för, Ă€r dĂ„ vi gĂ„r tillbaka till sommartid, för guess what…jag har Ă€n inte stĂ€llt om min klockradio bredvid sĂ€ngen, till vintertid. Nu har jag vĂ€l trasslat till det ordentligt. För hur ska jag radera i mitt huvud att jag INTE fĂ„r dra bort en timme lĂ€ngre, katastrofen kommer att bli ett faktum đŸ„¶đŸ˜±

Hoppas pÄ en fin dag, för er allihop!