En kĂ€ndis stod och lurpassade bakom draperiet 😳

Hade fint lunchbesök igĂ„r, Annelie och hennes man Ulf. Det var bara synd att vi inte hade mera tid att umgĂ„s pĂ„. Men man fĂ„r ta det lilla man fĂ„r. Det blev ocksĂ„ en bussvisning och provsittning i Camaron, haha…

Det var Ulf Wallmark som fotade

Ja, Annelie, du lÀr ju fÄ Äka med en svÀng nÀsta gÄng du kommer och dÄ ska den Àven se nalta bÀttre ut, Àn sÄ dÀr.

NĂ„got som ser bra ut, Ă€r syrrans senaste alster, en tavla med kĂ€nt motiv fast med en underton av allvar och en tankevĂ€ckare. Vad vi gör med det vi har och med vilka rĂ€ttigheter… det Ă€r fritt att tolka.


ApropÄ kÀnd, sÄ sÄg jag en kÀndis igÄr, faktiskt. Han stod pÄ en balkong och lurade bakom ett draperi. Jag tyckte mig se att nÄgon stod dÀr bakom, men det var pÄ lite avstÄnd och jag tÀnkte att jag kanske sÄg fel. Varför tror mÀnniskan att han Àr osynlig.

Men dÄ jag kom nÀrmare, och frÄn en annan synvinkel, blev det klart att nÄgon stod lÀngst upp pÄ den högra balkongen, ser ni?


Och det var, helt klart en kĂ€ndis, nĂ€mligen Mr Bean, i egen hög person. Fast gjord i papp hahaa…


SÄg Àven en annorlunda plantering pÄ vÄr prommis, alla sÀtt Àr bra, förutom dom dÄliga. Det potentiellt dÄliga med denna, Àr om ett barn plötsligt fÄr för sig att leka lite. Det bra Àr vÀl att man kan ÄteranvÀnda gamla saker till nÄt annat.


Sen blev det brĂ„ttom att fixa middag till Åke. SĂ„pass att jag gjorde en löksĂ„s med flĂ€sk och potatis…utan lök 🙃 Vilken tur att man kan tillsĂ€tta den i efterhand, haha.


Tog Winstone pĂ„ en sista kvĂ€lls promenad och dessa bilder knĂ€ppte jag vid 22.45. Detta Ă€r en stor del av sommar för mig…ljuset pĂ„ kvĂ€llarna. Man blir hĂ€nförd, och hĂ€r Ă€r det Ă€ndĂ„ inte molnfritt.


Hoppas pĂ„ en fin onsdag, för er alla. Jag har lite Ă€renden att utrĂ€tta och sedan ska jag nog börja planera för vad som ska med i bussen, imorgon. Kanske man hinner bĂ€ra ut lite idag, innan sista jobbpasset den hĂ€r veckan, vi fĂ„r se. Avrundar med en uppdaterad bild frĂ„n TheresĂ©, pĂ„ Bobby, som tydligen sover rĂ€v…nĂ„t man sĂ€ger dĂ„ man sover med ögonen pĂ„ glĂ€nt.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Annelie Wallmark

  Ja jösses, jag och V8. Synd att vĂ€garna Ă€r sĂ„ dĂ„liga hĂ€r att pickup Ă€r nĂ€stan det endasom gĂ„ratt köra i VĂ€sterbotten.Speciellt i SkellefteĂ„ kommun. Annars hade det nog stĂ„tt en fet Ă€ldre Charger eller Challanger hĂ€r
 Ehhh
 din syster, sĂ€ljerhon mĂ„nne nĂ„gra alster? Galet fin och jag hittar massor i den tavlan. Kan du gulla lite. Snart kommer jag till Lainejaur. Tar cykeln med. El-cykeln. SĂ„ fĂ„r vi se vem som cyklar ifrĂ„n vem denna gĂ„ng 😎 Ses snart!

  • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

   Ni har ju inte en skamlig bil, ni inte, haha, skulle förklara storleken för Åke, men det Ă€r svĂ„rt, den mĂ„ste ju ses. HĂ€r har du en lĂ€nk till Emmas hemsida dĂ€r hon har ett galleri över tavlor hon gjort. http://www.emmastavlor.com/galleri.htm Det Ă€r bara att du kommer, du lĂ€r cykla ifrĂ„n mig, jag Ă€ger inte ens en cykel lĂ€ngre đŸ€Ł

 2. Tina

  Lilla katten Ă€r liksom ett gulligt litet paket…

  Ha sĂ„ kul pĂ„ landet. Vi hade möte utomhus, 6 personer i förra veckan och nĂ„gon trodde vi skulle sitta i skuggan under ett trĂ€d, pĂ„ ett omrĂ„de med grusplan. En okey bordsgrupp fanns, i plast. AlltsĂ„, 84 smĂ„djur pĂ„ varje stol… Jag sprang dĂ€rifrĂ„n, skenade med hĂ€nderna pĂ„ huvudet mot baromrĂ„det, förstĂ„s rĂ€dd att nĂ„got otĂ€ckt ramlat pĂ„ mig, frĂ„n trĂ€det. Pekade ut stor, trevlig sittgrupp för de övriga, det var korgliknande material pĂ„ asfaltsplattor. Förklarade att jag ogillar smĂ„kryp och att min pappa minsann Ă€ven hade varit asfaltlĂ€ggare.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten