Bastuaggregatsrökta skinkor đŸ„©

Nu har dom redan slagit upp dörrarna nere pÄ Nailheads. Det Àr deras Ärliga swap meet.


Åke tĂ€nker nog trava dit fast med vissa förhĂ„llningsregler frĂ„n min sida. Det Ă€r precis som pĂ„ Blocket, sa jag till honom. GĂ„ aldrig in under sĂ€ljes annonserna, utan bara köpes. SĂ„ gĂ„ inte ner pĂ„ Nailheads om du inte ska sĂ€lja nĂ„t…vad tror vi… đŸ€”

Mja, vi fÄr vÀl se om han faktiskt kÀnner att han har tillrÀckligt med grejer, om han mörkar och försöker gömma nÄt eller om han faktiskt hittar det största kapet, ever.

Jag Ă„kte pĂ„ mina dejter igĂ„r. Började pĂ„ Crosta med bloggar Helena. Det Ă€r faktiskt ett rĂ€tt trevligt stĂ€lle dom har dĂ€rute. Och mycket gott i fikadisken. För en gĂ„ng skull, fotade jag inte nĂ„nting, överhuvudtaget, ojdĂ„. Men men…


Vi surrade fort bort 2 timmar, men Ä andra sidan, vi pratar aldrig annars med varandra sÄ det blir en del uppdateringar. Lite kul ÀndÄ, att man kan ha det sÄ ocksÄ, tÀnker jag.

Handlade Ät mamma och sen drack vi kaffe och pratade om annat ditt och datt. PÄ kvantum Mariehem, har dom nu tagit bort charkdisken, till mammas förtret. Ja, visst, om man jÀmför till exempel skinka man köper över disk, sÄ Àr den betydligt godare Àn den fÀrdigpaketerade. Men hur stort underlag har dom för att hÄlla igÄng charken.

Och med alla alternativ som redan finns, sĂ„ kanske detta blir ett sĂ€tt att minska pĂ„ matsvinnet. Jag vet inte hur det Ă€r heller, men jag gissar att en Kvantum butik, mĂ„ste ha ett visst sortiment för att fĂ„ kalla sig för Kvantum och av den anledningen finns det hundra alternativ pĂ„ rökta, kokta, kryddade, halvrökta, kallrökta, extrarökta, enrisrökta, bastuaggregatsrökta skinkor…nu spĂ„rade jag lite, men ni vet ju sjĂ€lv, hur det ser ut i diskarna.

Poppis med alla Deli saker Àr det ocksÄ, och det finns ju redan, fÀrdigpaketerat.

Nej det bidde inga vÄfflor igÄr, sÄ det fÄr bli dagens lunch. Men jag börjar nu med en morgonprommis med hunden, fÄr se om man kan hÄlla sig kvar pÄ backen, det lÄter som full storm ute.

Ha en bra lördag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten