Det kan funka 👍, och det kan ofunka 👎

För idag Ă€r det Anders födelsedag och det firar vi…HURRA!!


Sorry, Anders, men hade du varit hĂ€r, hade du kunnat fĂ„ tĂ„rta. Åke har en pĂ„ spar…fast det kan ju hĂ€nda att vi kikar förbi, senare i augusti, sĂ„ det Ă€r inte riktigt kört…Ă€n.

Hann bara avsluta gÄrdagens inlÀgg med att jag skulle hinna ut i solen, sÄ började det ösa ner. SÄ, det blev lite som vanligt, inte som man hade tÀnkt, med andra ord.


Men vi pysslade pÄ i alla fall. TvÀttade upp lite tyger som ska vara hÀr i stugan. Bar över matvaror till bussen som jag vet vi inte behöver. Körde en svÀng in till MalÄ, pÄ Ätervinningen, jÀrnaffÀren och sport butiken. Siverts frÄgade om vi skulle bjuda pÄ fika, dom hade gjort sig av med sitt egna lager. SÄ vi drack kaffe hÀr, innan dom lÀmnade Lainejaur för denna gÄng.

DÄ dom Äkt, brakade Äskan igÄng. RejÀla smÀllar men vÀldigt fÄ blixtar.

Hittade en rolig blomma pÄ vÄr grÀsbrygga, olika fÀrger fast pÄ samma blomma.

HĂ€r en annan ovanlig blomma, med en hund 🙃😉


Köpte 2 solcellslampor pĂ„ Dollarstore i Arvidsjaur, dĂ„ jag och Nicco var dit. Totalt vĂ€rdelösa. Inte ens en liten blink, har den gett ifrĂ„n sig pĂ„ alla dessa dagar. SKRÄP!!! Fast Ă€rligt talat sĂ„ Ă€r vĂ€l det mesta man köper billigt, nĂ„got man fĂ„r ta med en klackspark. Det kan funka och det kan…ofunka.


ApropĂ„ billigt, mig veterligen har inte Nystedts klĂ€der haft denna skylt uppe förut…rea pĂ„ rean. JĂ€mmarns!! Eller ve och fasa, innebĂ€r det att sommaren lider mot sitt slut?đŸ˜±


Och apropÄ mindre bra saker, har ni nÄgra tankar pÄ denna förankring av balkonger


Vet inte om jag tycker att det kÀnns jÀtte stabilt, varken för dom som bor dÀr balkongen sitter, eller för dom som har uteplatsen dÀrunder.


Men vad vet jag, det kanske funkar alldeles utomordentligt bra, Ă€ven om det ser aningens instabilt ut. I alla fall i mina ögon 👀

Har regnat hela natten, kÀnns det som. Men det kan bero pÄ att man vaknat av smatter pÄ busstaket. Och jag har inte varit vaken hela natten, sÄ det har förmodligen varit uppehÄll, ibland. BlÄser gör det i alla fall just nu och himlen ser aningens instabil ut, lite som förankringen av balkongerna. You never know!


Ha en fin tisdag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten