2 Cola och 1 Fanta= 2 Pepsi+ 1 Zingo 😜😒😁

Nu sitter jag med min nya dator

Behöver inte sparkas igĂ„ng och tar inte 10 minuter för att vakna, hĂ€r Ă€r det tjopp tj..och klar. Men det Ă€r ju Ă€ndĂ„ nya vanor som ska in. Plötsligt har jag inte mina dokument som jag skrivit mina bloggar i. Suck
 laddar ner ett gratis program, men nu vet jag inte vart jag hittar det.

SÄ för att lösa det lite snabbt, tar jag Microsofts, 5 dagars gratis trial, sÄ fÄr vi se hur det blir sedan.

Lite surt ocksĂ„ att jag inte tĂ€nkte pĂ„ att min gamm dator var vit. Även tangentbordet. PĂ„ den nya Ă€r det svart och dĂ€rför syns inte tangenterna lika bra i skymning.  Jaja, jag vet, man vĂ€njer sig sĂ„ smĂ„ningom.

 

Idag Àr det exakt pÄ dagen 38 Är, och lÀgg pÄ cirka 3 timmar sedan, Theresé föddes. SÄ hÀrifrÄn till JÀrlÄsa: Grattis pÄ födelsedagen (ha tÄrtan klar dÄ vi kommer)!!

Letade egentligen efter nĂ„n bild som var frĂ„n lĂ€ngesen som man kanske inte sett förut, annat Ă€n vid just det tillfĂ€llet. Men jag gick bet. Hittade dock dessa tvĂ„, smĂ„ episoder frĂ„n oktober 2014, och vi var nere och hĂ€lsade pĂ„ i JĂ€rlĂ„sa. TheresĂ© hade bland annat bokat in ett tea party pĂ„ Salsta slott. Sally kĂ€nner man ju knappt igen… hon Ă€r nĂ„gra Ă„r Ă€ldre idag. Ja, TheresĂ© ocksĂ„, förstĂ„s 😂 Och alla vi andra.

NÄvÀl, pÄ vÀgen dit ner, stannade vi pÄ en grillkiosk för att Àta en liten lunch. Och jag citerar:

”Inte nog med att stĂ€llet var litet, halva byn hade just idag, bestĂ€mt sig för en lördags lunch, dĂ€rför var kön pĂ„ hela, 5 stycken personer, före oss.

Vi bestĂ€llde 2 kebab tallrikar och en lövbit, att dricka till, 2 Fanta och 1 Cola. Åke betalar, 10 minuter senare tittade han pĂ„ oss och frĂ„gade vad vi skulle dricka? Ehh, 1 Fanta och 2 Cola svarar jag, ”.

Han tittar och sÀger: 2 Pepsi och 1 Zingo?

NÀÀ, sÀger jag, och upprepar och nu det rÀtta: 2 Fanta och 1 Cola.

Han stirrar tillbaka och sÀger. 2 Zingo och 1 Pepsi.

Jaja, sÀger jag och vÀnder mig till Nicco, pressar ihop mina lÀppar och sÀger att han tydligen, inte har Cola eller Fanta, men varför stÄ dÀr och dryga sig, haha, kan ju lÀtt uppfattas sÄ dÄ han inte sÀger med en gÄng att han inte har just Fanta och Cola.


NĂ„, sedan ropas det upp Lövbit
2 stycken och 1 kebebtallrik. Ja, det var ju inte bestĂ€llt sĂ„, och eftersom vi nu redan vĂ€ntat 30 minuter pĂ„ att maten ska bli fĂ€rdig sĂ„ sĂ€ger jag att jag kan acceptera en Lövbit. Och det skulle jag vĂ€l inte gjort, en torr skosula, med den tunnaste skiva persiljesmör han kunde hitta, eller rĂ€ttare sagt han skar sĂ„ nĂ€ra kanten han kunde.

Stripsen som serverades till var sĂ„ hĂ„rd att Åkes gaffel, tappade sina tĂ€nder, men det var vĂ€l tur att det var plastgaffelns tĂ€nder som rykte och ingen annans 😀” slutcitat

Sen skrev jag detta och jag gĂ„r bet pĂ„ vem denne person kan vara, möjligtvis
tadaa. Sally.

Men det ska jag ha osagt.

 

”En person sa: Ja, jag Ă€lskar lasagne, och det kommer att smaka sĂ„ bra. Hm
jamen hur kan du veta det, sa jag, om du inte smakat pĂ„ den Ă€n? Jomen det luktar ju sĂ„ gott! Lukta gott kan det ju göra, men du vet ju fortfarande inte om det smakar bra? Joho, det kĂ€nner man ju, pĂ„ doften.

Du sa jag, Ă€ppelschampo luktar förbannat gott, men det kan jag tala om för dig, det smakar f(ase)n inte bra. Hahaa
h*n skrattade gott och höll nog med om att sĂ„ kunde det nog vara. SjĂ€lv vet jag det, har ju testat 😀

Det fanns ett speciellt schampo dĂ„ jag var i dom tidiga tonĂ„ren och jag och min kusin Anna, Ă€lskade doften
sĂ„ mycket att vi inte kunde lĂ„ta bli att smaka lite
det var inte gott, men Ă€pple fanns helt klart med som smakĂ€mne, rekommenderas dock inte 😀” slutcitat

Ska jobba idag, kÀnns bra att komma igÄng med verkligheten igen. Ja, inte för att man levt i nÄn typ av utopi, bara för att man varit ledig. Men jobb betyder oftast lite mer rutiner och falla tillbaka i en vardaglig lunk. Sen Àr det vÀl upp till var och en att bryta den lunken om man vill ha lite mer spÀnning, tÀnker jag.

Ha en fin onsdag allihop, vÀdret till trots!

Maria Lundmark HĂ€llsten