Jag behöver inte Google, jag har ju…

”-Det är julstjärnans dag idag” sa Åke då jag hällt upp dagens första kaffekopp. Ok, bra, tänkte jag, då ska jag fota vår fina julstjärna som hänger i fönstret. -Men, av vilken anledning är den dagen just idag, frågade jag tillbaka. Nä, det visste han inte så han kommer inte att få en sån där tröja med tryck på bröstet som deklarerar att:

 

Fast han kan ju vara ett ljushuvud ibland ändå och det har jag bildbevis på

 

Jag föll till föga och googlade, det var ju tur, för här fick jag då reda på att julstjärnan som har en alldeles egen dag är blomman och inget annat.

Tina googlade på engelska om att väckas den där udda tiden, 03:33, vilket bland annat skulle betyda att universum är med mig, och man kan passa på att önska sig något. Wow, säger jag, gissa att jag ska prova, nästa gång.

Så googlar jag på betydelse 333 och får upp saker om andlighet och numerologi. Här kommer några få meningar jag tyckte var extra intressant, men tänker också att det förmodligen är text som i ett horoskop, mycket passar oss alla.

”333, är upprepade tal med dolda budskap och ledtrådar för dem som vill utvecklas och söka ett mer tillfredsställande liv. Om du förstår innebörden bakom numret kan du fatta viktiga beslut med större medvetenhet, ta till dig nya möjligheter och hitta balans.

333 anses ofta vara ett speciellt nummer inom numerologin eftersom det har flera treor. I numerologin förknippas talet 3 med kreativitet, glädje och optimism. Det kan också representera tillväxt och expansion. 333 kan tolkas som ett positivt tecken på framsteg eller en påminnelse om att förbli kreativ och öppensinnad.

Talet 3 är förknippat med energierna kreativitet, glädje och tillväxt. Människor som ser detta nummer tar ofta det som ett meddelande om uppmuntran att fortsätta att driva på och vara positiva på sin livsresa.

Yrkesmässig framgång bygger i hög grad på självbestämmande och ambition, så ängelnumret 333 kan tolkas som en uppmuntran till att vara fokuserad och motiverad. Detta nummer symboliserar också att man tar risker, tror på sig själv och bryter igenom gränser.

När 333 dyker upp är det ett tecken på att du har de färdigheter som krävs för att utvecklas i din bransch. 333 är en kraftfull katalysator för kreativ energi och nya möjligheter. När det här talet dyker upp i ditt liv är det ett tydligt budskap om att det är dags att släppa loss din kreativitet och följa dina passioner. Att göra det öppnar dörrar till nya möjligheter och bjuder in överflöd i ditt liv.”

Jag är dock lite av en tjurskalle, så jag väljer jag att tro lite av vad jag vill, på detta. Fast det var ju en hel del positiva saker så jag hoppas att det ligger sanning bakom. Eller så kan det faktiskt vara så att man måste jobba på det själv, för att det ska bli ens sanning.

En del av er vet redan vart jag är idag, och till er som inte vet kan jag säga att jag är mellan två jobb. Vilket innebär att jag söker nya vägar att vandra på. Att jobba som personlig assistent, står ändå högst upp på listan. Jag känner att det ligger mig varmast om hjärtat. Har tusen idéer om hur jag skulle vilja att det såg ut inom assistansen. Tänk om man fick förmedla till andra vad det handlar om. Information, hängivenhet, att brinna för, ta reda på, veta vart man vänder sig…ja listan kan göras lång.

Det kanske kommer det med, nånstans på vägen eller då jag får ett uppdrag att förmedla såna saker.

Och av den anledningen så gick dom där siffrorna 333, rätt in. Och det känns ändå spännande. Sak tillägga att man även skulle kunna se 333 som något obra, men jag väljer att ta det positiva, vem behöver dåliga saker, haha… ingen!!

Min bild från Vänortsparken kom tydligen med i pappers VK igår. Mamma berättade att hennes granne ringt och sagt det. Sen fick jag en bild skickad av en vän från andra sidan stan igår kväll. Hon undrade om jag sett det. Så nu kanske man får gå på Ica Nära och se om dom har kvar en tidning från igår…

Fultomtarna lyser med sin frånvaro. Jag vet att det egentligen är då, man ska trippa på tå. Allt kan hända. Det vet jag. Igår skulle vi ju skrapa Triss och vet ni vad dom gjort, dom små eländiga Fultomtarna. Dom eller nån av dom, har skrapat rutan, som man ABSOLUT INTE, får skrapa, för det gör lotten ogiltig. Tack…tack så hemskt mycket, säger jag. Fy tusan, vilka jobbiga Tomtar man får dras med.

Det innebär ju också att man inte alltid ser dom, utan bara vad dom hittat på, eller är det nåt annat i huset som gör saker 😯

Nä, på Lelles tid fanns inga Fultomtar. Han var inte speciellt fin, han heller, men han ställde då inte till med så mycket elände. Han satt mest bara för sig själv och såg småtrött ut. Till denna minnesbild hade jag skrivit att han tydligen ryckt upp sig då det äntligen kom lite snöflingor.

Avrundar med en bild på vad jag då trodde skulle vara, julstjärnans dag, som i en sån julstjärna och önskar er alla en fin sådan dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten