Hit ringer man…fel

Jag ringde banken igår, enbart för att få höra att jag skulle fylla i ansökan på nätet, hon guidade mig dit och det var exakt samma ansökan jag redan gjort. Så vad hjälpte det mig? Nä, och fortfarande kunde man inte boka in en tid hos handläggare, men…man kan gå in på kontoret nere på stan, så det är väl precis vad jag kommer att få göra det. Snacka om dålig service, som bankerna numer erbjuder.

Sen undrar jag vad som händer med en som inte har en dator, och den ska ansöka om ett lån, men dom får inte boka tid på banken, hm…dom blir utan pengar.

Jag tankade upp Jeepen, och fick lätt panik efteråt. Jag brukar alltid dra ut nyckeln, annars piper bilen så fort man öppnar dörren. Jag var klar, hoppade in men nyckeln var borta. Alltså, jag letade överallt. Hoppade ut, kollade pumpen, sätet, mellan sätet, undrade hur jag skulle framföra inne på macken att jag inte skulle kunna flytta bilen eftersom nyckeln var borta.

Tänkte på det försvunna kuvertet, ja det kom ju fram till slut. Rundade bilen och öppnade passagerardörren, inget på golvet men då jag lutade mig in såg jag en del av min nyckelring, den hade ramlat ner mellan sätena på den sidan, puh!!! Så slapp jag skämma ut mig 😀

599bf71e7f8cb00f7a8753bf239ffe70

Theresé provade ringa hit igår, flera gånger, men hon sa att det var någon som talade om att hon ringt fel, hela tiden. Vår telefon alltså…*suck*. Ja, jag testade ringa upp henne men det gick inte heller, även fast vi använt den, en kvart innan, och mamma ringde hit dessförinnan, och det gick bra. Det ska gå troll i allt!

Fick veta upplägget för julafton, vi blir 17 personer, med 3 mindre barn, inräknade, en diger hop, med andra ord. Och jag fick uppdraget att införskaffa julglögg, så det får bli den som Ingegerd och Janne hade med sig hit, den var julig och god. Samt, givetvis, en alkoholfri glögg också, finns ju dom som ska köra bil.

Ja det drar ihop sig, en vecka kvar…och jag köpte faktiskt en julskinka igår. Ska griljera den, och sedan får vi använda den som smörgåspålägg, det blir bra det. Önskar er alla en fin tisdag!

Foto1216Bild från ifjol

Maria Lundmark Hällsten