Allt i deras väg ska förintas…

Tisdag…regn i luften och plusgrader, ja jag vet inte, men det såg då inte ut så här då man var liten, det har jag inget minne av. Då var det vinter, 6 månader, med snö och kyla, och resten fördelat på 2 månader/årstid… typ, i alla fall kändes det som det 🙂

Jag har återigen fått en kommentar om Parfymsverige och inlägget jag gjorde om detta bluff företag. Jag hoppas dom går i graven för sina lurendrejeri försök, och ja, det blir ju inte bara försök då dom åtminstone lyckas roffa åt sig en månads medlemskap om man inte är ytterst aktsam. Jag har inte fått svar på kommentaren jag skickade till dom, är jag förvånad… nopp, dom har inte ens kommenterat min blogg… ännu mindre förvånande, dom vill inte synas och kanske måsta försvara sig, det är min åsikt och vad jag tror.

Jag hittad en billig kattbur på ÖoB igår, står visserligen att det är en hundbur, den är i tyg, men jag tror att Enya fixar att ligga i den en kortare stund utan att strimla hela buren i molekyler… dom har ju klor, dessa djur, och tänder, för all del.

Den där bestickväskan som Tina fick, är ju en typ av fuskläder/skinn på utsidan, den har katterna rivit sönder. Det passade dom på att göra då vi bodde häruppe i Niccos lägenhet, för x antal år sedan då det gjordes stambyte i föreningen där vi då bodde…puh!!!

Inte bara det, Theresé hade tallriksunderlägg i plast, som låg på bordet, det knaprade dom upp, och när jag hade såna underlägg under deras matskålar, så blev inte dom långlivade…. Snacka om demolitions cat, allt i deras väg ska förintas och intet en smula ska finnas kvar som bevis till eftervärlden.

Jag och Tina var på myrorna igår, titta vad som satt så vackert där på en hylla:

Foto1052

Lilla tomten… men tittade man lite mer noggrant så vet jag inte längre om han var så gullig, eller vad tycker ni?

Foto1053

Hahaa… den ska få flytta ner till Spanien, där Tina och hennes kille Christian, har köpt en lägenhet, och där, på en hylla inne i badrummet, ska tomten få bo, och där passar den nog alldeles ypperligt 🙂

Sen blev jag minsann bjuden på en macka och kaffe inne på café Victoria, snacka om att jag blir bortskämd 🙂

Avslutade med en liten rundvandring inne på den lilla shopen innanför cafeét, där har dom jättefina saker, och populärt med djur, måste det ju vara:

Foto1055 Foto1056

 

Nu ska jag göra mig redo för promenad med Winstone och sen ska jag försöka få in katterna i varsin bur för vidare färd ut till veterinären. Jobbar i eftermiddag så jag ska även hinna fixa någon typ av middag till dom som inte jobbar på kvällstid. Önskar er alla en fin tisdag!

Maria Lundmark Hällsten