Promenad

Gick en långpromenad i eftermiddag. Passerade förbi den nya skolan och där på sporthallsdelen lyste det i klarskrift: No memory.

Just det, så är det idag. No memory. Det förklarar varför jag känner mig nedstämd och tungsint. Tittade i Aftonbladet och fick det bekräftat: Idag är den deppigaste dagen på året. Det finns tydligen t o m en formel för hur man räknar ut det!

Jag behöver ingen formel för att känna att det inte är livets höjdpunkt i dag, men det är väl (kanske) en tröst i att jag inte är ensam om att vara mindre nöjd med livet i dag. Kram till er nedstämda personer i dag. Längtar till i morgon!

 

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Kram tillbaka! Det är helt OK att vara lite deppig ibland. Du kanske blir lite gladare när jag berättar att veckans tema i Ordlös Onsdag är Miniatyr(er). Nu får du plocka fram alla dina fina små möbler m.m. och arrangera till ett fint foto.
    Kram igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>