Bulljakten i Gräsmyr

Så blossade debatten upp kring bull jakten vid förskolan i Gräsmyr. Djurrättens företrädare jämförde lek om älgjakt med lek om krig. Förskolans rektor Ulrika Hurdén förklarade riktigt bra barnens rätt att leka och barnens rätt till fantasi. Fortsätt lek!

Bara en fundering: Efter att ha bakat kanelbullar i åratal undrar jag om vi ska lära barnen att man måste jaga älg för att fylla på förrådet med kanelbullar:-)

3 kommentarer

 1. Lars G

  Det är imponerande att se hur olika politiker, oavsett parti, använder bloggen. Två politiker,helt olika partier, Holmlund och Ågren, diskuterar på sina bloggar om Volvos varsel och bristen på samordningsman sm Maud Olofsson skulle utse. Det är imponerande,då de ser det stora som viktigt. Andra politiker skriver om bullkrig och älgjakt, inte lika imponerande kan jag tycka, men kanske beror det på att ni tillhör samma parti?

 2. Johan

  Lars G. Är det inte så att en blogg ska handla om just stort och smått Precis som Edvinsson gör! Då ökar läsvärdet…har du kommenterat alla Holmlunds och Ågrens stolpskottsinlägg? Tror inte det!
  Men tillsist och vilka är NI som du buntar ihop Edvinsson med?

 3. Sailorn

  Om du tittar på edvinssons beskrivning av sitt bloggande, om vad han ska blogga om så står det citat:Bloggar om: dagspolitik, bildning och upplevelser från sjukvården.Slut citat.
  Med NI ¨så är det centerpartiet, där maud Olofsson är paritledare, var ju hon som sulle ordna samordnare och Edvinsson är ju ceterpartist,därav Ni.
  Nej jag har inte kommenterat alla Ågrens eller Holmlunds bloggar,inte heller Edvinssons eler någon annan politikers alla bloggar, men har nog kommenterat någon blogg från vardera politiker, både vänster och höger så som min fulla rätt i en demokrati

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>