Rådhusgaraget bort ur bilden! Annars en stötesten vid fullmäktige på måndag.

Holmlund och Ågren meddelar idag att man lägger det tilltänkta underjordsgaraget i ‘malpåse’ tillsvidare. Vi andra har sedan länge pekat på riskerna att förstöra esplanaden, förstöra ekonomin och förstöra Umeå inför kulturhuvudstadsåret. Dessutom saknas en bra parkeringsplan innan delarna byggs. Även framtidens elbilar och cyklar kommer att ändra parkeringsmönstret.

Centerparteit har lagt ett förslag till måndagens budgetfullmäktige att avskriva nuvarande garageplaner för en nogrann plan. en planering som fångar upp centrummiljön på många fler sätt exempelvis grönytorna. Nu är förslaget bifallet redan idag. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>