Avstämning

Så vad hände då denna regniga måndag? Jo, jag besökte min pappa, besökte världens bästa lilla ettåring, var ute i trädgården och pysslade, ganska skönt egentligen. Och vad hände sedan; jo, vi blev bortbjudna på kaffe och ve och fasa, klockan är nu 01.06 och vi har just kommit hem!  Tala om långt kaffe! Uppriktigt sagt så har vi hunnit både dricka kaffe och påtår, få en liten smörgås och därefter få nattamat. Vad lär vi oss av det? Bjud aldrig på kaffe för vi har inte förstånd om att gå hem! Men trevligt hade vi!
Kram!

 

2 kommentarer

  1. Linnea

    Hejsan, ja…
    stanna uppe länge. Det är inte så roligt.
    jag fick för mig kl: 00:00 att försöka se vad det var för fel på min dator (kontrollbehov?)och har ännu (efter två timmars försök till uppdatering) inte lyckats klura ut vad det är för fel på min rackarns dator.
    Nu måste jag hoppa isäng. Datorn får glatt vänta tills i morgon. kram & sovgott!

  2. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Linnea (2009-07-14 03:30)
    God morgon Linnea!
    Man ska nog inte vara uppe länge på kvällarna. Jag blev väckt alldeles nyss och vi gick ut i trädgården och fikade, härligt. Då kom ett par bekanta in på gården och jag blev jätteglad, men samtidigt kändes det dumt att sitta i morgonrock strax före 10.00 på förmiddagen! De tyckte nog också att det kändes dumt för de gick ganska snabbt igen. Synd, jag hoppas att de vågar komma tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.