”Varav hjärtat är fullt, därav talar munnen..”

Om ni bara visste vad jag är trött! På två nätter har jag inte sovit mycket för jag har bara planerat för vad jag skulle vilja göra i min drömstuga. Jag förstår att jag varit lite tjatig om min förälskelse och pågående budgivning, inte bara på denna blogg utan även på min arbetsplats, vilket jaag beklagar. Men varav hjärtat är fullt…..Läget just nu är sådant att två budgivare har hoppat av och vi är två stycken som återstår. Vid eftermiddagskaffet idag så fick jag frågan om hur det går för mig och jag berättade naturligtvis hur läget var.

Jag berättade att när jag såg att en budgivare hade hoppat av så knäppte jag mina händer och bad, "DÖÖÖÖÖ" utbrast en av mina mer sansade kollegor! Nej, kanske inte direkt, men åtminstone att han skulle hoppa av budgivningen. Tänk vad bra arbetskamrater kan betyda mycket, om man inte själv ger utlopp för sina känslor så finns det alltid någon annan som kan göra det.
Kram till alla som har förmågan till empati!
För att lite mildra mitt tjat lite så lägger jag in ett foto taget av en Spikklubba (Datura stramonium) som vi faktiskt tog med oss från Cypern. Så underbart vacker med sina ljuslila kanter.

 

 

 

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Lisbet Olofsson (2009-09-03 06:16)
    Avgörandet kommer att ske idag, vid lunchtid om jag har förstått det rätt. Jag har en knut i magen för man måste ju tänka ekonomiskt också, inte bara med hjärtat…snyft…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.