Vardag, fast semester

Vardagen har infunnit sig, eller nästan, jag har ju semester! Snön har fortsatt att vräka ner, men mellan skottningarna så har jag faktiskt börjat jobba med de fyra stolarna från stugan.

Ursprungligen ser de ut så här                                                 

 

Nu har jag börjat tvätta, slipa och ta bort tyget. Då ser de ut så här, det är riktig gammal fyllning i sitsen med en ordentligt nedsutten grop i mitten. Vete sjutton hur jag ska klara av att få detta snyggt. Jag vet inte riktigt vad det är för "lurv" de använt som fyllning.

Övrigt då? hunden är nyduschad igen, borstad och klippt, blir snyggare och snyggare. Tjejerna har latat sig hela dagen. Nu har vi ätit middag och avslutat med att grilla marschmallows. Det var inte dumt faktiskt, men det måste vara riktiga barbeque-godisar för att de ska få den där riktiga "smälta" känslan.

Imorgon bär det av till sta’n på förmiddagen. Eftermiddagen ska tillbringas på badhuset här i Holmsund tillsammans med barnbarnen. Min roll blir då att simma lite motionssim och för övrigt serva med fika när det passar fröknarna. Men ibland brukar jag överraska dem och släppa loss ordentligt med olika flytetyg. Det är det som är det bästa med att ha barnbarn med. Då får man ta fram barnet som fortfarande gömmer sig inuti kärringen!

Eventuellt ska lilla L göra sin debut på Aquarenan, då ska jag ha kameran med, det lovar jag.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.